Ντροπή μας!

Αναμφίβολα υπάρχει προκατάληψη εις βάρος του σωματείου του συμπολίτη του Εθνικού Πειραιώς, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο λογικής... Ντροπής πράγματα!
Ντίνος Liverpool
Ντροπή μας!

Ευτυχώς που προχθές βρέθηκε τυχαία στο Φανάρι το Paokmania και έτσι είμαστε σε θέση να παραθέσουμε τα γεγονότα όπως αυτά συνέβησαν πραγματικά και όχι όπως τα σχολίασε χθες ο Σκάι. Θα κατανοήσετε αμέσως ότι η μικρή και άνευ σημασίας παραποίηση των δηλώσεων του Πατριάρχη δεν έγινε εσκεμμένα από τον ανταποκριτή του www.PAEkologavros.gr.

Την ώρα, λοιπόν, των δηλώσεων του προκαθήμενου της Ορθοδοξίας, ακριβώς μπροστά στον Πατριάρχη βρισκότανε ο πρόεδρας, με αποτέλεσμα τα ηχητικά κύματα της ομιλίας να προσκρούσουν πάνω στο τεράστιο σαν κυματοθραύστη σώμα του κυρ. Βαγγέλη και μεγάλη ποσότητα από αυτά είτε να ανακλαστεί, είτε, λόγω της σχετικής πλαδαρότητας, να απορροφηθεί άμεσα. Λίγα κύματα κατάφεραν να φτάσουν καθυστερημένα και θολά στα αυτιά του ανταποκριτή, με συνέπεια τη δικαιολογημένη αντίδραση και την απορία που εξέφρασε εκείνη την ώρα προς τον Αβραάμ:

- Ρε συ, mlk Μάκη, τι είπε ο Πατριάρχης;
- Δεν άκουσα, ρε mlk!
- Τίποτα, ρε mlk;
- Τίποτα, αφού ήτανε μπροστά ο χοντρός!
- Μάλλον είπε «Έχετε αποδείξει ότι η ευγενής άμιλλα και ο ευγενής αγώνας είναι ο στόχος και είστε νικητές»
- Μπράβο, ρε mlk! Αυτό είπε!

Καμία απολύτως νοηματική διαφορά από τις πραγματικές δηλώσεις: «Η ευγενής άμιλλα και ο ευγενής αγώνας είναι ο στόχος και όχι πάντα οι νίκες». Για όποιον ξέρει από καλό λάδι... ε, από καλά Ελληνικά, ήθελα να πω!

Επειδή, όμως, όλοι έχουμε την τάση να κάνουμε την τρίχα τριχιά δημιουργήσαμε και πάλι θέμα εκ του μη όντως.

Εγώ έχω σιγουρευτεί, πλέον, ότι ο γρύλος βάλλετε συνεχώς και από παντού. Δέχεται πόλεμο πραγματικό! Έρχονται και δίκες και όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να στιγματίσουν και να σπιλώσουν το σαν περιστερά αγνό παρελθόν του συλλόγου των απογόνων του στόλου (ρε μπας και γι' αυτό δεν είναι καλά τα Ελληνικά τους... λέτε τα γονίδια του μπαμπά;) είναι βαθιά γελασμένοι...

Ντροπή μας! Τουλάχιστον, σε όσους τους παρεξηγήσαμε...

Ντίνος Λαζαρίδης

ΠΑΟΚ , ΠΑΟΚ , ΠΑΟΚάρα μου,
ζω μόνο για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...