Πρόχειρο διαγώνισμα!

Σήμερα έχουμε πρόχειρο διαγώνισμα και παρακαλώ πολύ να είστε συγκεντρωμένοι. Τρεις ερωτησούλες είναι, κομματάκι δύσκολες, αλλά σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.
Ντίνος Liverpool
Πρόχειρο διαγώνισμα!

Γνωστός, διαζευγμένος με τη λογική και «αγαπημένος» της στήλης, δημοσιογράφος του γαύρου, βλέποντας αυτά που έγιναν στον ΠΑΟΚ προ ημερών, ισχυρίζεται ότι αυτό που του ήρθε στο μυαλό είναι... το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο γρύλος! Ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα, εκτός από τους (σ.σ. βρώμικους) τίτλους, που κάνουν τη διαφορά του θρήνου από τις υπόλοιπες ομάδες: όπως π.χ. ο τρόπος που φεύγουν οι μεγάλοι παίκτες από μια ομάδα! Σίγουρα, θα αναρωτηθείτε ότι ξέχασε να πάρει τα χάπια για το αλτσχάιμερ, ε; Λυπάμαι, χάσατε! Θυμάται πάρα πολύ καλά τι έγινε με τον Ριβάλντο και το αναφέρει καθαρά στο τέλος του «αριστουργήματός» του! Και παρ' ότι το θυμάται, απευθυνόμενος στα αιγοπρόβατά του, γράφει αυτές τις αρλούμπες, για τις οποίες πληρώνεται κιόλας! Και γω κάθε φορά που κοιτάω λίγο πιο κάτω από τη μέση μου, θυμάμαι το γαύρο, γιατί ακριβώς εκεί τους έχω γραμμένους, αλλά δεν το κάνω και θέμα! Ε, όπως εσένα αυτό σου ήρθε στο μυαλό, εμένα μου ήρθε το άλλο! Τι να κάνουμε, τώρα; Συνειρμοί είναι αυτοί!

Ερώτηση α) Πόσα κιλά μ@λ@κ@ρ@γκιόζης είναι o Νικολακόπουλος;

Συνάδελφος του προηγούμενου δημοσιογραφίσκου, ονόματι Πίκουλας, παραδέχεται ότι, σε καμία περίπτωση η αρχική ποινή του Σαλπιγγίδη δεν είναι ορθή. Παρ' όλα αυτά, το γεγονός ότι η έφεση έγινε δεκτή και η ποινή μειώθηκε στη μία αγωνιστική, αυτό σημαίνει ότι οι δικαστές «τρομοκρατήθηκαν» από τις «απειλές» του Σαββίδη και ότι ο Σαββίδης έχει αποδεδειγμένα, πλέον, τη δυνατότητα να έχει προσβάσεις και να επηρεάζει το χώρο εκείνο, που εξωθεσμικά ελέγχει το ποδόσφαιρο (σ.σ παράγκα). Δηλαδή, η Δικαιοσύνη πήρε μια δίκαιη απόφαση και αυτός κατέληξε στο παραπάνω συμπέρασμα! Η πιθανότητα οι δικαστές να αξιολόγησαν την απολογία του Σαλπιγγίδη και να υιοθέτησαν την υπερασπιστική γραμμή του ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει! Μόνη λογική εξήγηση ο φόβος και ο πανικός που έσπειρε στο αθλητικό δικαστήριο ο Ιβάν και η παράγκα του! Και που να ήταν ορθή, κατά την κρίση του, η πρωτόδικη απόφαση!

Ερώτηση βου) Θα μας τρελάνει εδώ ή θα μας τυλίξει για έξω; Εναλλακτικά, εάν σας φάνηκε πολύ δύσκολη, μπορείτε να απαντήσετε και εδώ στην ίδια ερώτηση με το α), δηλ. πόσα κιλά είναι και αυτός;

Έχουμε και λέμε. Είμαι τώρα εγώ, ο Ερίκ Καντονά και είμαι προσκεκλημένος του κ. Βουβαλάκη, για να παρακολουθήσω τον αγώνα της Κυριακής. Και μου δίνουνε, ρε παιδιά, σαν δώρο, μία φανέλα μιας ομάδας που αποτελεί το όνειρο του κάθε αντιπάλου να κληρωθεί μαζί της στην Ευρώπη!

Ερώτηση γου) Καταφέρνω με τα χίλια ζόρια να μην με πιάσει νευρικό γέλιο, αφού έχω επιστρατεύσει όλη μου την σοβαρότητα για να μπορέσω να συγκρατηθώ. Τι λέω όμως, από μέσα μου, εκείνη την ώρα;

1) Δεν μπορεί να είναι αυτό το δώρο μου! Πλάκα μου κάνουνε!

2) Πω πω ρε πστμ, τι να την κάνω την πατσαβούρα;

3) Ποιος την κουβαλάει μέχρι το ξενοδοχείο; Άσε που θα βρωμάει και ψαρίλα!

4) Μμμμμμ... τι ωραία! Δεν είχα και πατάκι για την είσοδο... θαύμα, θαύμα!

5) Έτσι και γελάσεις τώρα... την έβαψες, μεγάλε!

6) Όλα τα παραπάνω!

Ο άνθρωπος από Πρέμιερ Λιγκ και από Λε Σαμπιονά ξέρει πολύ καλά... Καιρός ήτανε να του μάθει και ο πλέον αρμόδιος το... λε σαπιονά!

Σκίστε, ρε λεβέντες, τις βρωμούσες που έχουν βγάλει, από την υπεροψία και την αλαζονεία, μια γλώσσα πιο μεγάλη και από το μπόι τους!

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...