Η ρύθμιση τώρα, είναι απαίτηση!

Τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα μας, που μας γέμισαν θλίψη και στεναχώρια για τη φυγή του μεγάλου αρχηγού μας, είναι ακόμα νωπά και δεν μας έχουν αφήσει να χαρούμε και να σχολιάσουμε όσο θα έπρεπε, ένα άλλο σημαντικό γεγονός.
Ντίνος Liverpool
Η ρύθμιση τώρα, είναι απαίτηση!

Ένα γεγονός που έλαβε χώρα προ ημερών και που αφορά στην καταβολή οφειλών ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ σε ΙΚΑ και εφορία.

Αποδεσμεύονται, έτσι, τα περιουσιακά στοιχεία του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Ζήση Βρύζα που είχαν δεσμευτεί βάσει νόμου, λόγω των οφειλών αυτών. Ο Σαββίδης, με ρυθμούς ταχύτατους, προχωράει στην υλοποίηση των δεσμεύσεων που πήρε έναντι του λαού του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι και πραγματοποιεί αυτό που είναι το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή: τη νοικοκυροσύνη που αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την νέα εποχή που έχει ανατείλει στην ομάδα.

Η προφανής διάθεση του Σαββίδη είναι να μπει η ομάδα στη νέα σεζόν απαλλαγμένη από τη Δαμόκλειο σπάθη των παγωμένων χρεών προς το δημόσιο και προσπαθεί, με όλες του τις δυνάμεις, να τα βρει με την κυβέρνηση για το πρωτογενές χρέος που αγγίζει τα 11 εκατομμύρια ευρώ. Δεν γνωρίζω, φαντάζομαι όμως, ότι και μία μικρή προσαύξηση κάποιου συμβολικού ποσοστού είναι μέσα στις συζητήσεις. Η ουσία είναι ότι, τα χρήματα έχουν κατατεθεί στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ και είναι διαθέσιμα προκειμένου να τελειώνει αυτός ο βραχνάς για την ομάδα.

Βέβαια, την ώρα που η υστέρηση των δημόσιων εσόδων είναι σημαντική, η κυβέρνηση φαίνεται να «ζορίζεται» να αποδεχτεί κάτι τέτοιο. Έχει λόγο και η τρόικα, ισχυρίζεται, που πλέον έχει λόγο για οτιδήποτε γίνεται στην... ανεξάρτητη Ελλάδα! Εδώ έχει λόγο για το εάν μπορούμε να αεριστούμε... συγγνώμη να αερίσουμε τα δωμάτιά μας, ήθελα να πω, γι' αυτό δεν θα έχει; Τέλος πάντων, η ουσία και αυτό που έχει σημασία, είναι ότι για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια η υπόθεση της ρύθμισης και της αιρετής διοίκησης είναι στην τελική της ευθεία.

Είναι χρέος και καθήκον όλων αυτών που εκλέγουμε με την ψήφο μας (και την τύφλα μας, φυσικά) να δουν το θέμα ζεστά και γίνει αυτή η πολυπόθητη ρύθμιση. Εδώ έχουν περάσει νύχτα ένα σωρό νομο(φορο)σχέδια, δεν μπορούν να ρυθμίσουν τα χρέη του ΠΑΟΚ;

Δεν ζητάμε να χαριστούν, όπως έγινε με κάποιους άλλους, ζητάμε να πληρώσουμε! Δεν είναι δυνατόν σήμερα, που κανείς δεν πληρώνει τέτοια υπέρογκα ποσά τοις μετρητοίς, αυτοί να μην μπορούν να δώσουν μία λύση. Μιλάμε για συσσωρευμένα επισφαλή χρέη, τα οποία βρέθηκε σχεδόν από το πουθενά κάποιος να τα αποπληρώσει και αυτοί κάνουν και κόνξες. Μπορεί να ψάχνουν για κορόιδα και να απαιτούν όλες τις προσαυξήσεις, που τριπλασιάζουν το αρχικό χρέος, αλλά εάν νομίζουν ότι αυτό δεν είναι ονειροβασία τη σήμερον ημέρα, τότε τι είναι; Η ρύθμιση τώρα, είναι η απαίτηση όλου του κόσμου του ΠΑΟΚ!

Το μήνυμα που φεύγει προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι, ο ΠΑΟΚ νοικοκυρεύεται και γιγαντώνεται. Ήδη η γλίτσα του Πειραιά βρυχάται! Στο σημείο αυτό, να πω ότι έχουμε και σοβαρότερα θέματα από το ασχολούμαστε κάθε τρεις και λίγο με τα γνωστά φερέφωνά τους, που έχουν λόγο και για την αποβολή του Σο με το βάζελο και για τη φυγή του Garcia (σιγά, θα το σκίσετε το καλτσονάκι σας από το ενδιαφέρον σας λούγκρες!). Εμ, βέβαια... «όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη», αλλά εσένα μαλθακούλη, επαφίεμαι να σε «στολίσω» σύντομα, για άλλη μία φορά! Έτσι, επειδή μου τη δίνεις... χαϊβάνι!

Εμείς καλούμαστε να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην προσπάθεια που γίνεται σήμερα και να διασφαλίσουμε ότι προστατεύουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Δεκτό ότι έχουν γίνει λάθη που δεν έπρεπε να είχαν γίνει, όμως πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να αποφεύγουμε ακραίες συμπεριφορές.

                                                     ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
                                                    ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...