Πιο αισιόδοξη... πεθαίνεις!

Με τον συμπολίτη του Εθνικού Πειραιώς ασχολείται σήμερα η στήλη, ασχολούμενη με ένα από τα φερέφωνα της ομάδας του ελληνικού δημοσίου...
Ντίνος Liverpool
Πιο αισιόδοξη... πεθαίνεις!

Αγαπητή μου Κωνσταντίνα,

Είναι σαφές ότι χαίρομαι αφάνταστα κάθε φορά που έρχεται στο νου σου (όχι μόνο το δικό σου, αλλά και όλων των απογόνων του στόλου) η ιστορική βραδιά της 28/08/2008, τότε που η μεγάλη και ιστορική Ανόρθωση Αμμοχώστου πήρε πανάξια και ιστορική πρόκριση σε βάρος της μεγαλύτερης εταίρας της Ευρώπης και παράλληλα της πιο βρόμικης και σιχαμένης ομάδας της Ελλάδας.

Ακόμα σου έχουνε μείνει τραύματα από τότε και μακάρι να μην τα ξεχάσεις και να μην τα ξεπεράσεις ποτέ, αλλά επίτρεψε μου να σχολιάσω κάποιες από τις ηλιθιότητες που έγραψες χθες.

Βρήκες πολλά κοινά στην τριάρα που εισέπραξες την Πέμπτη με την τριάρα που εισέπραξες πριν από 4,5 χρόνια στη Λάρνακα. Και έχεις απόλυτο δίκιο! Και στα γκολ από το ημίχρονο και για τα δοκάρια και για την εμφάνιση και για το πόσο νέοι ήταν στον πάγκο σου οι δύο Ισπανοί προπονητές. Ιδού και το video του αγώνα που σε επιβεβαιώνει, καλή μου ...

Πάμε τώρα στον αγώνα στο καραϊτάβλι, για τον οποίο γράφεις:

"Κι αν δεν ήταν άτυχος ο Ολυμπιακός και δεν έκανε το παιχνίδι της ζωής του ο γκολκίπερ Μπεκιάϊ (τον θυμάστε;), η ομάδα του Κετσπάγια αμφιβάλλω πολύ, αν θα έπαιζε ποτέ στους ομίλους της διοργάνωσης"

Και λίγο παρακάτω:

"Κι αν δεν έχει ο Ολυμπιακός την ατυχία που είχε τότε και δεν βρει μπροστά του ένα γκολκίπερ πάλι να πιάνει τα άπιαστα, μήπως αυτό που δεν είχε γίνει τότε, γίνει τώρα. Γιατί τότε ήταν για μίνιμουμ 3-0 το ματς..."

Ίσως θα προτιμούσες, βέβαια, να μην κατέβαινε η Ανόρθωση με τερματοφύλακα, αλλά, δυστυχώς, δεν σου έκανε το χατίρι! Ίσως θα προτιμούσες να μην έπαιζε καλά, τότε, ο Μπεκιάϊ, αλλά – τι κρίμα ! – έπαιξε πολύ καλά και, για να σου απαντήσω (επειδή αναρωτιέσαι κιόλας, μωρή ξεφωνημένη), τον θυμόμαστε, ρε συ! Εμείς ποτέ δεν ξεχνάμε τα παιδιά που σου έκλεισαν το σπίτι. Έπιανε τα άπιαστα, αλλιώς θα κέρδιζες τουλάχιστον με 3-0, λες, αλλά πες μου τώρα, ειλικρινά, εάν είναι δημοσιογραφική προσέγγιση αυτή! Δηλαδή αυτό το... ακλόνητο επιχείρημα ότι εάν δεν έκανε κάποιος τερματοφύλακας αποκρούσεις τότε ή άλλη ομάδα θα κέρδιζε, το έχεις ακούσει πολλές φορές και το επαναλαμβάνεις και συ; Ήμαρτον για τη δημοσιογραφική σου άποψη και για το κουτόχορτο που ταΐζεις στα προβατάκια σου!

Και καλά, θυμήθηκες που θυμήθηκες το παιχνίδι... τα επεισόδια που έκαναν οι «επιστήμονές» σου τα θυμήθηκες ή μπαααα; Ε τι να θυμηθείς θα μου πεις! Αυτά είναι συνηθισμένα και συμβαίνουν σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα! Ούτε στη Τουρκία στην Τραπεζούντα δεν συνάντησαν τέτοιο πολεμικό κλίμα οι Κύπριοι! Και όλα αυτά επειδή εσύ και οι όμοιές σου είχαν προσδώσει στο παιχνίδι τη σημασία ενός υπέρ πάντων αγώνα χωρίς άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης, που θα ήταν καταστροφικό για το κωλοχανείο σας. Όπως κάνετε, βέβαια, πάντα για να φανατίσετε και να πωρώσετε το ανεγκέφαλο κοινό σας!

Κοίτα να μη χαλιέσαι και να μην ελπίζεις ούτε και σήμερα για τίποτα! Στο λέω ειλικρινά, γιατί βλέπω ότι προς το τέλος της παπαριάς που έγραψες, σαν να έχεις ελπίδες ότι «το απίθανο γίνεται πιθανό». Άσε, χρυσή μου... ξέχνα το! Λίγο κράτει γιατί... πιο αισιόδοξη πεθαίνεις!

Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου !

Διαβάστε ακόμη...