Να και το «τυράκι»!

Ήλπιζα ότι ο συγκεκριμένος καραγκιοζάκος, που παριστάνει το διαιτητή σε αγώνες της super klikas, θα είχε τη στοιχειώδη ευθιξία να δηλώσει κώλυμα σε αγώνα του ΠΑΟΚ.
Ντίνος Liverpool
Να και το «τυράκι»!

Το ήλπιζα και προ ημερών στη Ν. Σμύρνη που ορίστηκε 4ος, αλλά μάταια, τότε. Τώρα ακόμα το ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι θα ξανασκεφτεί, σοβαρά αυτή τη φορά, την αποδοχή του ορισμού του!

Κατ' αρχήν, ευθύνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που εδώ και 2,5 χρόνια από τη σφαγή της 14/2/2010 μέσα στο κοτέτσι του χαρίλαου, δεν έχει φροντίσει να ζητήσει την εξαίρεσή του από όλους τους αγώνες της ομάδας. Τότε, ως πειθήνιο και εντεταλμένο όργανο, έφερε σε πέρας και με το παραπάνω την αποστολή του, για να χάσει ο ΠΑΟΚ και να απομακρυνθεί πέντε βαθμούς ο βάζελος, βγάζοντας την ομάδα μας ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Όχι μόνο χάρισε τρεις (!!!) δεύτερες κίτρινες στους μιαζωηκαταπταρχίδιαμας ανύπαρκτους συμπολίτες, αλλά από το πρώτο λεπτό, με την κίτρινη στον Garcia, και μέχρι το 90' φρόντιζε επιμελώς να μοιράζει αφειδώς κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Τελειώσαμε τον αγώνα με εννέα, ενώ το δολοφονικό μαρκάρισμα του Calvo πάνω στον Ivic έμεινε ατιμώρητο (θα ήταν η δεύτερη κίτρινη). Φρόντισε να χειρουργήσει από την αρχή του αγώνα τον ΠΑΟΚ, δίνοντας με ευκολία πέναλτι στον Contreras για μαρκάρισμα πάνω στον ξεκωλιάρη τον Κόκε, ενώ στο παιχνίδι με το βάζελο στον ΟΑΚΑ, εκείνη τη σεζόν, είχε «πνίξει» καθαρό πέναλτι πάνω στον Κουτσιανικούλη.

Ευθύνεται, βέβαια, και ο «φωστήρας» της ΚΕΔ, ο κ. Δούρος που τον όρισε ως 1ο διαιτητή του αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Βέροια, σε ένα παιχνίδι δίπλα στη Θεσσαλονίκη, που οι κερκίδες θα είναι κατάμεστες από ΠΑΟΚτσήδες, ενώ είναι γνωστό το μένος των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον εν λόγω ρέφερι.

Δηλαδή, δεν τα γνωρίζει όλα αυτά ο κ. Δούρος; Μήπως μας δουλεύουνε ψιλό γαζί; Μήπως το όλο σύστημα επιδιώκει τη δημιουργία κλίματος για την πρόκληση επεισοδίων και την τιμωρία της ομάδας; Μήπως δεν τους έχει «κάτσει» καλά στο στομάχι ο Σαββίδης και προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην πορεία που έχει χαράξει και έχει στόχο να οδηγήσει ξανά, μετά από χρόνια, τον ΠΑΟΚ στην κορυφή;

Έστω και τώρα, όσο δεν είναι ακόμα αργά, πρέπει η ΠΑΕ να κινηθεί άμεσα και να ζητήσει νέο ορισμό, οποιουδήποτε άλλου διαιτητή. Εάν για κάποιους διαιτητές υπάρχουν ενστάσεις και ενδοιασμοί, αυτός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Ο επικίνδυνος αυτός άνθρωπος είναι κόκκινο πανί για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν είναι δυνατόν να ορίζεται σε αγώνες της ομάδας και η ΠΑΕ να μένει άπραγη! Οφείλει να πράξει τα δέοντα για να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας.

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μας πετάνε το «τυράκι» κατάμουτρα και οφείλουμε να το αποφύγουμε! Εάν τελικά δεν αλλάξει ο ορισμός αυτού του «χασάπη», δεν πρέπει επ' ουδενί να «τσιμπήσουμε» στο δόλωμα! Πάνω απ' όλα, πρέπει να προστατεύσουμε μόνοι μας την ομάδα μας και πρέπει πάσει θυσία να αποφευχθεί οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τον ΠΑΟΚ. Θα ακούσει τα σχολιανά του, αυτό είναι αναπόφευκτο βέβαια, αλλά μέχρι εκεί!

Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει και γιγαντώνεται! Πρέπει να έχουμε το νου μας... μας την έχουνε στημένη και καραδοκούν σε κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί. Κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες, ξέρουν πάρα πολύ καλά πως να τις δημιουργούν. Είμαστε υποχρεωμένοι και οφείλουμε να αποφύγουμε όλες τις τρικλοποδιές!

Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου !

Διαβάστε ακόμη...