Γράμμα σε μία... σκουληκαντέρα!

Αγαπητή μου σκουληκαντέρα...
Ντίνος Liverpool
Γράμμα σε μία... σκουληκαντέρα!

Εγώ είμαι, πλέον, με τους λίγους, με τη μειοψηφία. Δεν είμαι από αυτούς που σε θέλουν στη Β' εθνική. Ήμουν μικρός τότε και δεν ήξερα. Οι άλλοι με παρέσυραν! Για να πω την αλήθεια, κι εγώ το είχα απολαύσει δύο φορές το κατόρθωμά σου αυτό, αλλά ομολογώ ότι μου είχες λείψει τότε. Εντάξει, μου αρκούν αυτές οι δύο φορές. Μου αρκεί που συνειδητοποίησες και μόνη σου την ανυπαρξία σου και ακόμα πιο πολύ μου αρκεί που σου έπεσαν τα αυτάκια σου μέχρι το πάτωμα! Μη μου το ξανακάνεις αυτό το... κακό!

Ξέρεις και συ ότι, δεν μπορείς να διανοηθείς ότι είναι δυνατόν κάποτε να σου περάσει από το μυαλό η ιδέα πως θα με πλησιάσεις, έστω και στο ελάχιστο. Γι' αυτό και σε θέλω μαζί μου... παρεούλα!

Να έτσι, να σου ρίχνω τις σφαλιαρίτσες σου, να ερωτοτροπώ μαζί σου και να ξαναμπαίνεις ήσυχα και όμορφα στη φωλίτσα σου. Γούτσου-γούτσου της, μωρέ!

Αχ, ρε ατιμούλα! Δύο φορές το χρόνο ασχολούμαι μαζί σου και αυτό από υποχρέωση. Αλλού είμαι εγώ! Εγώ πετάω στον ουρανό και συ σέρνεσαι στο χώμα! Εγώ έχω όνειρα, εσύ εφιάλτες. Κοίτα μη μου πτωχέψεις καημενούλα μου και σε χάσω, γιατί δεν θα το αντέξω καθόλου. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που θέλουν την πόλη καθαρή. Εγώ τη θέλω βρώμικη! Θέλω να σε βρίσκω μπροστά μου και κάθε φορά που σε συναντάω, να σε πατάω ανελέητα. Να έτσι... να σηκώνω τη φτέρνα και να στρίβω και δυο-τρεις φορές τη μύτη του παπουτσιού μου, καλού κακού!

Ξέρεις τι μου αρέσει σε σένα ? Μου αρέσει που πιο πολύ ενδιαφέρεσαι για μένα παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό! Πάντα έχεις σε πρώτη μοίρα αυτά που συμβαίνουν εδώ στο δικό μου το σπίτι και σε δεύτερη αυτά που συμβαίνουν στη σκουληκοφωλίτσα σου. Και μπράβο σου!

Άλλο πράγμα όταν ο συνομιλητής σου είναι πάντα ενημερωμένος και κατατοπισμένος. Είμαι σίγουρος ότι το κάνεις από πραγματικό ενδιαφέρον και όχι από ζήλια! Έτσι κάνουν οι φίλοι, ρε!

Μου αρέσει, επίσης, η φοβερή σου ικανότητα να αυθυποβάλλεσαι και να αυτοπαραμυθιάζεσαι. Ε, πως αλλιώς να εξηγήσω αυτά που λες για τα τρία πρωταθλήματα Ελλάδος που κατέκτησες... προ ιδρύσεως της εθνικής κατηγορίας, εκεί γύρω στο 1776, στα χρόνια της Αμερικάνικης επανάστασης ?

Αμ, το άλλο για τη λα μπουμπουνιέρα ? Έλα Χριστέ και Παναγιά... να το κοιτάξεις λίγο το θέμα αυτό γιατί δεν παίζουν μ΄ αυτά τα πράγματα. Δεν θέλει και πολύ να λασκάρει η βίδα του ανθρώπου – συγγνώμη, του σκουληκιού, ήθελα να πω! (αν και δική σου περίπτωση είναι μη αναστρέψιμη, βέβαια!).

Μου τη γλίτωσες τις τελευταίες φορές, αλλά αυτές ήταν και οι στερνές σου αποδράσεις, βγαλμένες από τον κόσμο της ανείπωτης φαρδίασής σου. Τώρα ξέχνα το! Τώρα Θα ξαναθυμηθείς τον καιρό που τα έκανες πάνω σου και έχανες τη στιγμή που περνούσες την είσοδο του σταδίου.

Το ξέρεις και συ ότι έρχεσαι και πάλι για να προσκυνήσεις (άσε και κανά ευρώ στο παγκάρι του ναού... έχουμε και έξοδα!). Χαλάρωσε και σου υπόσχομαι ότι θα τον απολαύσεις το βιασμό!

Α, ξέρεις και τι άλλο μ' αρέσει πάνω σου ? Τα νύχια μου!

 Ο-ο-ε-ο-ο-ε-ο σκουλήκια Αρειανά,
είστε η ντροπή του Βορρά...

Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου !

Διαβάστε ακόμη...