Σαν γαϊδούρι που παλιώνει!

Προσπαθώ να ηρεμήσω από χθες αλλά μου είναι αδύνατον. Πάλι, στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο τρόπο... η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Η Ελληνική διαιτησία ... σαν γαϊδούρι που παλιώνει και περπατησιά δεν στρώνει!
Ντίνος Liverpool
Σαν γαϊδούρι που παλιώνει!

Δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Φεύγουν οι Λίτσες, έρχονται οι Καραμάνηδες. Φεύγουν αυτοί και έρχονται οι Παπαπέτροι και οι Καζναφέρηδες. Φεύγουν κι αυτοί και έρχονται οι Σπάθες και οι Γιάχοι., Μια ζωή αυτό γίνονταν και αυτό θα γίνεται. Τα συμφέροντα είναι μεγάλα και τα εκατομμύρια που διακυβεύονται πολλά. Τα λάθη πάντα ανθρώπινα και πάντα σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ. Γιατί ρε χολέρες;

Ας το δούμε το θέμα ψύχραιμα. Πείτε μου τι δεν είδατε; Και γιατί δεν το είδατε; Ποια είναι η δουλειά σας, γμ τον μπελά μου; Βρήκε μπάλα ο Καντέ; Ε, αφού δεν βρήκε και γκρέμισε κάτω τον Φωτάκη γιατί δεν το δίνετε; Γιατί ρε κουφάλες; Τα χάσατε και σαστίσατε από την ... ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της εξέδρας και δεν ξέρατε τι να κάνετε;

Όχι! Μια χαρά τα είδατε όλα! Καμία αμφιβολία δεν είχατε! Πρόκειται για τον ορισμό της εσχάτης των ποινών που διδάσκεται στα σεμινάρια διαιτησίας. Τη δουλειά σας κάνατε σαν πειθήνια και εντεταλμένα όργανα. Αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά εδώ και δεκαετίες: Να νταντεύετε και να βοηθάτε, με το αζημίωτο βέβαια, με όλα τα μέσα το ΠΟΚ.

Επειδή έχω και λίγη φαντασία, ας σκεφτούμε λίγο το ανάποδο: Η ίδια φάση ακριβώς στην άλλη εστία. Όχι μόνο θα δείχνατε τη βούλα, αλλά θα βγάζετε και την κόκκινη κάρτα. Ψέματα είναι; Αφήστε που ο επόπτης θα είχε γαμηθεί να κουνάει το σημαιάκι του σαν να τον είχε τσιμπήσει ένα σμήνος σφήκες. Καθόλου φαντασία δεν έχω, τελικά. Απλώς, το έχω δει το έργο πάμπολλες φορές.

Δεν λέω ότι η ομάδα έβγαζε μάτια και μάγευε με την απόδοσή της. Λέω ότι δεν την αφήσανε να παλέψει και να διεκδικήσει ότι μπορούσε από το παιχνίδι αυτό. Σαφώς και έχω παράπονα που δεν κατέβηκε σε ένα παιχνίδι-τελικό με το απαιτούμενο πάθος. Όμως, για μια ακόμα φορά αδικήθηκε κατάφορα και οι νεκροθάφτες αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, μη τυχόν και δεν βγει στα προκριματικά του C.L. ο διαλυμένος πρώην πολυμετοχικός.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να ξανασφυρίξει ο Γιάχος τον Π.Α.Ο.Κ. Ούτε κατά διάνοια. Όπως είπε και η Π.Α.Ε. με την ανακοίνωσή της, καλύτερα οι ανίκανοι να κρεμάσουν τη σφυρίχτρα τους. Και αν δεν την κρεμάσουν και δεν θέλουν ούτε οι αρμόδιοι να τους τη ξεκρεμάσουν, λόγω ανεπάρκειας και ανικανότητας, ας φροντίσουν τουλάχιστον να μη διασταυρωθούν ξανά οι δρόμοι μας με Γιάχους και Γρεβένηδες γιατί τότε δεν θα φταίμε εμείς.

Δεν έχετε καταλάβει ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μέρος της οικογένειας μας και συνεχίζετε το ίδιο βιολί εδώ και χρόνια. Βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας: ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το σπίτι μας, τον αγαπάμε και τον πονάμε από μικρά παιδάκια. ΔΕΝ αντέχουμε άλλες σφαγές. Νισάφι, πια!

ΥΓ1. Εγώ έχω ήθος και δεν είπα ποτέ «Γιάχο, ποιώ έρωτα δια του αιδοίου της μητρός σου». Ποτέ! Ε, αφού μας βγάζετε από τα ρούχα μας και μας χαλάτε τη διάθεση και τη βδομάδα όλη, ε τότε θα τ' ακούτε κιόλας!

ΥΓ2. Καλή επιτυχία στα πιτσιρίκια μας της Κ-17, σήμερα στον τελικό στην Τρίπολη κόντρα στο ρούλη.

Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,

ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου !

Διαβάστε ακόμη...