A+ A A-

Έτυχε να ακούσω μεγάλο μέρος της χθεσινοβραδινής αθλητικής εκπομπής γνωστού, μαχητικού και επώνυμου ΠΑΟΚτσή παραγωγού σε αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης μας.

Ο εν λόγω παραγωγός μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, όχι μόνο για την αποδεδειγμένη αγωνιστικότητα και το σθένος με το οποίο πρεσβεύει τις απόψεις του, αλλά κυρίως λόγω του ότι οι τοποθετήσεις του με βρίσκουν σύμφωνο σε αρκετά θέματα και πηγάζουν από την μεγάλη του αγάπη για την ομάδα μας, την οποία και του αναγνωρίζω.

Πάντα, βέβαια, είχα τις όποιες διαφωνίες μαζί του σε μερικά θέματα όπως π.χ. η μεγάλη του πίστη για το μοντέλο Λαϊκής Βάσης που υποστηρίζει, του οποίου όμως την εφαρμογή στην ομάδα μας εγώ θεωρώ ουτοπία για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν είναι, όμως, το θέμα μου αυτό, άλλωστε έχω εκφράσει και παλαιότερα την άποψή μου επ΄ αυτού.

Για μένα τα θέματα που μου έκαναν τρομερή εντύπωση χθες - κάκιστη εντύπωση, ομολογουμένως – είναι δύο και με αυτά ασχοληθώ σήμερα.

Το πρώτο θέμα είναι η απόλυτη πεποίθησή του για το ότι ο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν για την ομάδα. Ο παραγωγός παρουσιάστηκε σίγουρος 100% και καλά πληροφορημένος.

Ο ίδιος ο Παντελής Κωνσταντινίδης στη συνέντευξη που έδωσε σε αθλητική εφημερίδα και δημοσιεύεται σήμερα και στο Paokmania, τονίζει ότι η συνεργασία με το προπονητή είναι άψογη, αλλά μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με τα play off θα επαναξιολογηθεί η δύσκολη οικονομική κατάσταση της ομάδας και οι δυνατότητες που μπορούν να προσφερθούν στον προπονητή και είναι στο δικό του χέρι, αν μπορεί και δεχτεί, να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή.

Σίγουρα, δεν βλέπω ότι υπάρχει και μεγάλη αισιοδοξία για την παραμονή του Μπόλονι, δεν βλέπω όμως και την απόλυτη απαισιοδοξία και σιγουριά για αποχώρηση που εκφράζει ο παραγωγός. Ως εκ τούτου, δεν θεωρώ σωστό να πλανάται στα ερτζιανά της πόλης η βεβαιότητα ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Με τι μυαλό θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν οι πάντες στη διαδικασία των επερχόμενων play off όταν υπάρχει αβεβαιότητα σε ένα τέτοιο μείζον ζήτημα; Ή ακόμα και βεβαιότητα, εάν θέλετε, ότι ο προπονητής θα αποχωρήσει; Έτσι δίνεται η εικόνα του απόλυτου μπάχαλου και της ανοργανωσιάς (καλά, όχι ότι γενικά αυτό δεν ισχύει σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε). Ακόμα και να το ξέρεις και να είναι εξακριβωμένο, ε δεν το λες και στο αέρα της πόλης πριν καλά-καλά ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ήμουν από τους πρώτους που έριξαν ευθύνες στον προπονητή για το αγωνιστικό χάλι της ομάδας. Αλίμονο! Δεν μπορεί η ομάδα να παραπαίει και να μην έχει ευθύνες και ο κόουτς. Άλλο αυτό, όμως, και άλλο η αξία του συγκεκριμένου προπονητή που την έχει αποδείξει με τη θητεία του στο εξωτερικό που για μένα είναι εχέγγυο σοβαρότητας και ελπίδας για ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, με λύσεις εκ των έσω (όπου έχει πάει έχει δουλέψει με τις ακαδημίες και έχει αναδείξει ταλέντα) αλλά και δυο-τρεις προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά.

Είναι, για μένα, σαφές ότι ο προπονητής μας είναι μεγάλος και θα πρέπει να στηριχτεί. Δεν είναι καιρός για πειραματισμούς από τους οποίος έχουμε χορτάσει κατά καιρούς. Η άποψη του παραγωγού ότι «εγώ θέλω τον Άγγελο διότι είναι ΠΑΟΚτσής, έρχεται στα δύσκολα και βοηθάει και είναι, μάλιστα, και ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει» με βρίσκει απόλυτα αντίθετο. Όσο και να συμπαθώ και γω τον Άγγελο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μία ενδεχόμενη επιστροφή του. Ο κόσμος θα διχαστεί για μία ακόμα φορά και το μέλλον προμηνύεται αβέβαιο και για τον ίδιο και για την ομάδα.

Το δεύτερο θέμα είναι ο πόλεμος που έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό στην τωρινή διοίκηση της ομάδας. Εξαιρώντας τον Μηλιωρίδη και τον Παντελή, ο παραγωγός ρίχνει ευθέως ευθύνες στην τωρινή διοίκηση σε πολλά θέματα, προεξέχοντος του θέματος που δημιουργήθηκε με τη συνέντευξη τύπου και την αποκάλυψη του τεράστιου ανοίγματος.

Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου στήριζε και αγαπούσε το Θοδωρή, όμως τα πράγματα ήρθαν έτσι (ΚΑΚΩΣ, να πω για μια ακόμη φορά) που τώρα στην ομάδα πρόεδρος είναι ο Ζήσης. Με το να σκάβουμε και το λάκκο της διοίκησης αυτής, νομίζει κανείς ότι βοηθάμε την ομάδα; Ο Ζαγοράκης προσέφερε τα μέγιστα 4,5 χρόνια, αλλά έκανε και σοβαρά λάθη. Τελικά, ήρθε σε κόντρα και με μεγάλη μερίδα των οργανωμένων και τις εξελίξεις τις γνωρίζουμε όλοι. Θα πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να δούμε πως προχωράμε από δω και πέρα. Τι νόημα έχει να μείνουμε προσηλωμένοι στο παρελθόν;

Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε ούτε Βρύζας ούτε Ζαγοράκης. Και δεν κατάλαβα, δηλαδή! Εάν στο βωμό της αγωνιστικής ανάτασης της ομάδας, μέσω της οποίας πίστευε ο Θοδωρής ότι θα έρθει και η οικονομική εξυγίανση, έγιναν λάθη ΣΟΒΑΡΑ όπως η αύξηση του χρέους κατά 12 εκατομμύρια, αυτό πρέπει να αποσιωπηθεί; Όχι βέβαια ! Ο σωστός κυβερνήτης πηγαίνει με πλάνο και σχέδιο σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις δυνάμεις που έχει το καράβι του. Όλα τα άλλα, εγώ τα ακούω βερεσέ!

Η δύναμη του ραδιοφώνου είναι μεγάλη και ο κόσμος επηρεάζεται. Ο καθένας είναι ελεύθερος εκφράζει τις απόψεις του, όμως είναι καταστροφικό, σε μια στιγμή που απαιτείται ως μονόδρομος η συσπείρωση και η στήριξη του κόσμου στην ομάδα, να ακούγονται προσωπικές απόψεις και επιθυμίες οι οποίες δεν βοηθάνε την ομάδα. Αντίθετα το γαϊτανάκι του διχασμού του κόσμου καλά κρατεί και σε αυτές τις περιπτώσεις αυτός που σίγουρα θα πληρώσει το μάρμαρο είναι ο ίδιος ο Π.Α.Ο.Κ.

Εν κατακλείδι, είμαι εντελώς αντίθετος στην διασπορά ειδήσεων για την βέβαιη, δήθεν, αποχώρηση του προπονητή και του πολέμου στη διοίκηση. Δεν προλαβαίνει να καταλαγιάζει μια φουρτούνα και ανοίγουμε διάπλατα το δρόμο για την επόμενη. Άντε να δούμε πότε θα έχουμε θα έχουμε λίγη ηρεμία στην ομάδα αυτή!

Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,

ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου !

HEADER  

 
+2 DC: ΑΠ: Λίγη ηρεμία!

Συμφωνώ σε όλα.

24-04-2012 20:27 #1
 
 
+2 Leo-Bratislava: ΑΠ: Λίγη ηρεμία!

Την εκπομπη του Κουνελογιωργα την ακουσα και εγω χθες και πραγματι μου εκανε τρομερη εντυπωση η σιγουρια που εχει οτι ο Κοουτς θα αποχωρησει στο τελος της σεζον.

Παρολα αυτα το λεει καιρο αυτο ο συγκεκριμενος παραγωγος και εκανε χαβαλε με το ονομα ενος πρωην παικτη(μας) οτι θα αναλαβει την ομαδα. Εμενα αυτο με ανησυχει διπλα οτι ο παραγωγος ισως κατι ξερει.Ισως πραγματι ειναι στα σχεδια της διοικησης να επαναφερει τον Σερτζιο στον ΠΑΟΚ.

Προσωπικα ελπιζω να μην ισχυει και στηριζω Μπολονι.Επισης συμφωνω με τον Ντινο οτι το timing ειναι τελειως λαθος για τετοια σχολια.

Για τη κριτικη του ομως στη διοικηση θα διαφωνισω μαζι σου Ντινο.Περα απο καποια γεγονοτα δεν κατηγορησε τον Βρυζα για κατι. Απλα εδειξε τη προτιμηση του στον Θοδωρα και καυτηριασε τον τροπο με τον οποιο τον διωξαμε.

Γενικα παντως με τον συγκεκριμενο παραγωγο και εγω διαφωνω πολλες φορες στις μεθοδους του και τις αποψεις του αλλα πρεπει να ομολογησω οτι τον νοιαζει το καλο του ΠΑΟΚ.

24-04-2012 20:46 #2
 
 
Dinos_Liverpool: @Leo-Bratislava

Leo, είπε ότι οι μόνοι στους οποίους αναγνωρίζει την προσπάθεια και την δουλειά τους είναι ο Μηλιωρίδης και ο Παντελής. Όταν ο πρόεδρος είναι ο Βρύζας και δεν αναφέρει στο όνομά του κάτι τις θετικό, του ρίχνει ευθείες βολές. Έτσι δεν είναι ? Του χρεώνει (στη διοίκηση, άρα στον ίδιο για μένα) ότι έχει υποσκάψει το λάκκο του Θοδωρή.

Τέλος πάντων, είναι πολύ κακή στιγμή να θυμηθούμε και να αναπωλήσουμε το Θοδωρή. Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να διώξουμε και τον Βρύζα, γιατί ο Θοδωρής δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να επιστρέψει (ήμαρτον, δλδ!).

Και ποιος Άγγελος τώρα, στα καλά καθούμενα ? Εμφύλιος θα γίνει ! Θα έρθει και οι μισοί δεν θα τον θέλουν! Είναι λύση αυτή ?

Επαναλαμβάνω, ΛΙΓΗ ΗΡΕΜΙΑ σ' αυτήν την ομάδα πότε θα δούμε γμ τον μπελά μου, μέσα ?

24-04-2012 21:26 #3
 
 
teacher: ΑΠ: Λίγη ηρεμία!

Ντίνο το κείμενό σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Η ηρεμία είναι αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη ο σύλλογος αυτή τη στιγμή!!! Απλά να αναφέρω όμως με την ευκαιρία που μου δίνεις πως αν τύχει και πέσω κατά λάθος στον ραδιοφωνικό παράγωγο που αναφέρεις, βρίσκω την ευκαιρία για άμεσο ραδιοφωνικό zapping...

24-04-2012 21:32 #4
 
 
-1 TAF-4: Dinos_Liverpool:

συμφωνω φιλε μου με τιν ηρεμια(τιτλιος) διαφωνω ομως στο θεμα του Ζηση.και επι Ζαγορ μελος ητανε!το οτι δεν υπεγραφε δε μου λεει κατι!ισα ισα με εξαγριωνει.ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!φιλικα παντα!

25-04-2012 01:17 #5
 
 
Dinos_Liverpool: @TAF-4

Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς, φίλε μου. Εγώ λέω να μην κάνουμε πόλεμο στην τωρινή διοίκηση. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ευθύνες του Ζήση όσο ήτανε μέλος στη διοίκηση Ζαγοράκη.

25-04-2012 09:11 #6
 
 
TAF-4: Dinos_Liverpool:

Το δεύτερο θέμα είναι ο πόλεμος που έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό στην τωρινή διοίκηση της ομάδας. Εξαιρώντας τον Μηλιωρίδη και τον Παντελή, ο παραγωγός ρίχνει ευθέως ευθύνες στην τωρινή διοίκηση σε πολλά θέματα, προεξέχοντος του θέματος που δημιουργήθηκε με τη συνέντευξη τύπου και την αποκάλυψη του τεράστιου ανοίγματος.
Σ'αυτο το κοματι διαφωνω.κατα την αποψη μου παντα!Α την παρακολουθησες live η εντυπωση που εμενε ηταν οτι εν αγνια του Ζηση υπηρχε το ανοιγμα..και ρωταω εγω αν εξαιρεσεις το κοματι απουσιας του Ζηση απο την δοιηκηση,πριν δεν ηξερε τι γινοτανε?Αν εμεις οι 2 εχουμε ενα μαγαζι και γω κανω τα δικα μου...εσυ εισαι αμοιρος ευθηνων?Το να φυγω και να μην πω τους λογους στα ισα στον κοσμο που αυριο θα επιστρεψω,να δοιηκησω,και θα ζητησω να συνδραμη οικονομικα το βλεπεις σωστο??Μπορει να κανω λαθος εγω αδερφε μου στις σκεψεις μου,αλλα σταματω εδω γιατι συμφωνω στην ηρεμια και ξαναλεω οτι πανω απ ολα ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ και οχι Ζαγορ Ζησης ή Χ Ψ παραγωγος.
ΥΓ.Παρα την διαφωνια μου τα αρθρα σου ειναι ελκυστικα και τα διαβαζω με τεραστιο ενδιαφερον!

25-04-2012 19:34 #7
 

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

 • Για τον ΠΑΟΚ
 • Για τους αντιπαλους
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Παραίτηση Ζαγοράκη!

Παραίτηση Ζαγοράκη!

27-01-2020 | thessports.gr

Βαριά ήττα ...

Βαριά ήττα ...

27-01-2020 | paokbc.gr

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ

26-01-2020 | thessports.gr

Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.