Ο φυσιογνωμιστής!

Έχουμε που έχουμε τη δική μας φαγωμάρα, έχουμε συν τοις άλλοις και τους δήθεν καλοπροαίρετους που γράφουν, φυσικά, για το καλό μας! Για να μας προφυλάξουν, δηλαδή!
Ντίνος Liverpool
Ο φυσιογνωμιστής!

Έχουμε που έχουμε τη δική μας φαγωμάρα, έχουμε συν τοις άλλοις και τους δήθεν καλοπροαίρετους που γράφουν, φυσικά, για το καλό μας! Για να μας προφυλάξουν, δηλαδή!

Δίκην μέντιουμ προβλέπουν το μέλλον του ΠΑΟΚ Καμία πρόβλεψη όμως δε θυμάμαι, όταν αναλάμβαναν τις τύχες του γαύρου ο Κοσκωτάς, ο Σαλιαρέλης, ο Κόκκαλης και τελευταία ο Μαρινάκης! Μάλλον μου διαφεύγουν και οι αντίστοιχες προβλέψεις για την κούλα44 με Τροχανά, Μελισσανίδη και Γιδόπουλο. Ρε να μη θυμάμαι τίποτα και για τον πρώην πολυμετοχικό!

κ. Σπυρόπουλε, είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεστε σε θέση off side. Είναι νωπές ακόμα οι χαζομάρες που είχατε γράψει πριν το παιχνίδι στην Κροατία με τη Δυναμό. Ζητήσατε συγγνώμη τότε αλλά εμείς μία πισινή την κρατούσαμε. Και έρχεστε τώρα και προβλέπετε το μέλλον μας: «Αυτό που θα συμβεί στον ΠΑΟΚ δεν θα είναι καλό», «ξέπλυμα χρήματος», «ότι χτίστηκε σε 4 χρόνια χρόνια θα γκρεμιστεί σε 4 μήνες» !

Συγγνώμη, αλλά εσείς που τα ξέρετε όλα αυτά; Τι ξέρετε δηλαδή και είστε σίγουρος ότι η καταστροφή πλησιάζει; Τους υποψήφιους επενδυτές τους έφερε ο Βρύζας και ειδικά τον ένα τον ξέρουμε εδώ και 10-12 χρόνια. Την καταστροφή που ερχότανε δεν την βλέπατε; Βγαίνετε και λέτε δημόσια και επώνυμα μία γνώμη. Πού είναι τα στοιχεία σας; Ααα ... η διαίσθησή σας ! Κατάλαβα ! Εάν δεν έχετε στοιχεία για κάτι έγκυρο και διασταυρωμένο, ασχοληθείτε καλύτερα με την κούλα σας και αφήστε τον ΠΑΟΚ ήσυχο.

Είναι δυνατόν γνωστοί και επώνυμοι δημοσιογράφοι να μέμφονται την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα κάποιων με μοναδικό γνώμονα την διαίσθησή του; Αλλά έτσι είναι αυτοί οι φυσιογνωμιστές καταλαβαίνουν τα πάντα ... αρκεί απλώς να δουν τη φάτσα του άλλου!

Σαν πολύ μεγάλο καϊλέ δεν έχετε με τον ΠΑΟΚ τώρα τελευταία! Μη νοιάζεστε και αυτοί που είναι να έρθουν στην ομάδα ελέγχονται και θα ελεχθούν πλήρως. Θα ξεσκονιστούν! Η ΠΑΕ και ο ΑΣ, ως απόλυτοι θεματοφύλακες του ΠΑΟΚ εξασφαλίζουν πρώτα απ' όλα το καλό του συλλόγου. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα προσκομιστούν. Και οι φορολογικές δηλώσεις και το πόθεν έσχες και ότι απαιτεί η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Είναι δεδομένο ότι η λάσπη θα αρχίσει να πέφτει σύννεφο. Τώρα απλώς είναι η αρχή. Πολλοί έχουν θορυβηθεί και θα φροντίζουν να μας το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα από δω και πέρα. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα και αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας.

Πάμε τώρα και στα δικά μας και στη φαγωμάρα μας. Πριν από τέσσερα χρόνια ανέλαβε ο Ζαγοράκης τα ηνία της ομάδας ως διοίκηση πρωτοδικείου. Με άξιο συμπαραστάτη, τον περισσότερο χρόνο, το Βρύζα όχι μόνο έβγαλαν την ομάδα από το τέλμα που είχε περιπέσει αλλά την βοήθησαν να πλησιάσει ξανά την κορυφή και μάλιστα πρόπερσι μας τη στέρησαν ΑΔΙΚΑ. Με όρεξη, με οξυδέρκεια και με πολύ μεράκι έφεραν πίσω στην ομάδα την χαμένη της αίγλη. Ερασιτεχνισμοί και λάθη και έγιναν αρκετά, αλλά το ισοζύγιο της προσφοράς είναι ΑΠΟΛΥΤΑ θετικό.

Και αυτό το έργο αναγνωρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων. Η πρόταση των νέων επενδυτών είναι ξεκάθαρη να παραμείνει ο Ζαγοράκης σαν αντιπρόεδρος, μαζί με το Βρύζα. Αλλά κάποιοι το έχουν δέσει κόμπο ότι θα αποχωρήσει και σπέρνουν τις αντίστοιχες φήμες. Ο Ζαγοράκης πρέπει να παραμείνει και θα παραμείνει. Είτε το θέλουνε κάποιοι είτε όχι. Ακόμα και εάν είπε ότι κουράστηκε και ότι θέλει να φύγει όταν έρθουν επενδυτές, πρέπει να μεταπειστεί. Ήρθε στα δύσκολα και προσέφερε τα μέγιστα. Απέκτησε εμπειρίες και τώρα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.

Είναι καιρός να σταματήσουμε το διαχωρισμό σε Ζαγορικούς και μη. Είναι καιρός να σταματήσουμε να μεγεθύνουμε τα όποια λάθη έγιναν και να τα βλέπουμε σαν εγκλήματα που επισκιάζουν όλη την υπόλοιπη προσφορά του Θοδωρή. Όπως δεν είναι σωστό να είμαστε προσωπολάτρες έτσι δεν είναι και σωστό να είμαστε μηδενιστές. Και η αγνωμοσύνη είναι από τα χειρότερα ελαττώματα του ανθρώπου !

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,

Ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου !

...................................................................

Υ.Γ. Δείτε την αφορμή για το παραπάνω κείμενο κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...