Περιγραφές για ... κλάματα!

Προκλητικά και ξεκάθαρα αντιΠΑΟΚτδήδικα περιέγραψαν το Σαββατικύριακο (αλλά και τη Δευτέρα) τα παιχνίδια των ομάδων του Δικεφάλου οι εκφωνητές που επιλέχτηκαν από τα συνδρομητικά κανάλια και όχι μόνο!
Daimon4 Daimon4
Περιγραφές για ... κλάματα!

Η αρχή έγινε με τον αγώνα που έδωσε η ομάδα volley στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα της Κυριακής, εκεί όπου ο Λώλης στο 2ο και 3ο σετ του αγώνα ταυτίστηκε με τους οπαδούς των γηπεδούχων, θαρρείς και αντίπαλός τους ήταν ομάδα από άλλο πλανήτη! Δεν πέρασε πολλή ώρα και τη σκυτάλη την πήραν οι ... ποδοσφαιρκοί ρεπόρτερ της nova, οι οποίοι στο ματς του ΠΑΟΚ με τον γάβρο δεν πήραν την παραμικρή θέση στα χτυπήματα που δέχτηκαν Τζαβέλλας - Μπερμπάτοφ και με βαρδιά καρδιά παραδέχτηκαν τα ανύπαρκτα οφ σάιτ που υποδείχθηκαν σε Μακ και Σκόνδρα!

Το αποκορύφωμα όλως των μεροληπτικών μεραδόσεων, ήρθε το απόγευμα της Δευτέρας από το ΣΕΦ, εκεί που ο γνωστός Σκουντής (ote tv) δεν βαρέθηκε να επαναλαμβάνει το πόσο μεγάλη έκπληξη ήταν ο ανταγωνιστικός ΠΑΟΚ του Μαρκόπουλου στο ΣΕΦ, ξεχνώντας προφανώς ότι και στο ματς του 1ου γύρου ο γάβρος έφτυσε αίμα για να περάσει από την Πυλαία! Τα ίδια και χειρότερα από την κρατική (;) ΕΡΑ, με τον εκφωνητή να λέει το αμίμητο "αποκαταστάθηκε η τάξη", όταν ο γάβρος στο τέλος πήρε διαφορά ασφαλείας!!!

Θαρρείς λοιπόν και είμαστε υποχρεωμένοι να περνάμε τέτοια ηχητικά μαρτύρια κάθε φορά που ομάδες μας αγωνίζονται εκτός έδρας, αλλά από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να κάνω το λάθος να αφήσω τον ήχο ανοικτό! Οι τύποι πραγματικά δεν αντέχονται!

Και είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που ενοχλήθηκε από τις τραγικές περιγραφές τους!  

Διαβάστε ακόμη...