Μιλάμε για τον Μπερμπάτοφ ...

H απόφαση του Γιάχου να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και τα όσα έγραψε ο εν λόγω ρέφερι στο φύλλο αγώνα, θεωρώ πως ήταν παρατραβηγμένα!!!
Daimon4 Daimon4
Μιλάμε για τον Μπερμπάτοφ ...

Η φάση δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και ο βοηθός που πήρε την ευθύνη για την υπόδειξη κατά την άποψή μου την εκτίμησε πολύ λάθος. Ο εριστικός Σιμόες, από το 1ο λεπτό ήταν ολοφάνερο πως με ύπουλα και φούστικα μαρκαρίσματα, ήθελε και πέτυχε να φέρει εκνευρισμό σε παίκτες μας που έβλεπαν τον Γιάχο να πετάει αετό.

Στη φάση του 83' ο κάποιος Σιμόες έχει αρχίσει και τραβάει τον Βούλγαρο άσο έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, ο παίκτης μας μετά από μερικά μέτρα σταματάει απότομα και ο Σιμόες πέφτει επάνω του. Εκείνη την ώρα ο Μπερμπάτοφ κάνει την κίνηση να απαλλαγεί από τα χέρια του μέσου της ΑΕΚ που σαν νέος Γιαννακόπουλος κάνει σαν να τον χτύπησε ρεύμα!

Το ήθος του Μπερμπάτοφ στην ως τώρα ποδοσφαιρική διαδρομή του, δεν έχει δώσει σε κανέναν Γιάχο και σε κανέναν βοηθό το δικαίωμα να συμπεριφέρονται απέναντί του λες και είναι παίκτης της τρεχανοπλαγιάς... Δηλαδή το παρατεταμένο τράβηγμα της φανέλας δεν το είδε κανείς;

Ας ελπίσουμε πως αυτοί που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα λειτουργήσουν ρεαλιστικά και θα αποδώσουν δικαιοσύνη. Κάτι που προσωπικά δεν πολυπιστεύω πως θα συμβεί καθώς αν επιβληθεί τιμωρία τριών αγωνιστικών, όπως γράφεται δεξιά και αριστερά, την τελευταία θα την εκτίσει με τον θρήνο!  

Αυτός λοιπόν ο απίθανος Σιμόες, μετά το παιχνίδι έκανε την εξής εντυπωσιακή δήλωση: «Σε ποδοσφαιριστές που έρχονται από μεγάλα πρωταθλήματα δεν τους αρέσει να τους μαρκάρουν πάρα πολύ. Εγώ τον μάρκαρα κι έγινε αυτό που έγινε». Η παραπάνω photo δικαιώνει απόλυτα τον αστείο κοντό και στο μυαλό, μέσο της νεοφώτιστης...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...