Μίλησε ο ... πρωτευουσιάνος!

Το να είσαι επώνυμος και για κάποιους του κύκλου σου σημαντικός, δε σημαίνει ότι όταν ανοίγεις το στόμα σου μπορείς να "πετάς" αθλιότητες!
Daimon4 Daimon4
Μίλησε ο ... πρωτευουσιάνος!

Ο γνωστός ηθοποιός και οπαδός του χανουμιού, παύλος κοντογιαννίδης, πρωτευσιάνος καθαρόαιμος από τότε που η Βέροια έγινε πρωτεύουσα της Ελλάδας, χαρακτήρισε σε δηλώσεις του τον ΠΑΟΚ ... επαρχιακή ομάδα!

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και στο κυριακάτικο παιχνίδι πετώντας υποτιμητικά σχόλια για το παιχνίδι της Κυριακής του ΠΑΟΚ με τη νεοφώτιστη στην κατηγορία! Προφανώς ο τύπος αγνόησε αυτή τη βασική αυτή λεπτομέρεια και νομίζει ότι υποστηρίζει την Μπαρτσα της Ελλάδας!  

Παντελώς άστοχα τα σχόλιά του για τον ΠΑΟΚ και τουλάχιστον ύποπτα αυτά που δήλωσε για το παιχνίδι του πρώτου γύρου το οποίο χαρακτήρισε στημένο! Μιλάμε για το παιχνίδι που το χανούμι γλίτωσε την πεντάρα επειδή κοιμήθηκε ο Θεός και ο ...Όλσεν! Άραγε κανένας εισαγγελέας δεν θα διαβάσει τα όσα είπε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καλώντας τον για διευκρινίσεις;

Διαβάστε τα όσα είπε ο κάποιος ... κοντογιαννίδης...

Την Κυριακή έχουμε την αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, πώς το βλέπετε το παιχνίδι; "Επειδή το έχουν χαρακτηρίσει ντέρμπι Δικεφάλων, εγώ έχω να πω, ότι ο αγώνας δεν είναι ντέρμπι καν! Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε παιχνίδι εδώ πέρα. Ούτε στη Φιλαδέλφεια, ούτε στο ΟΑΚΑ. Όσα λιγοστά πήρε, ήταν λόγω συγκυριών. Αν αναλύσουμε τα δεδομένα, θα δούμε ότι στην προϊστορία μετράει 3άρες και 4άρες".

Δε θεωρείτε δυνατό αντίπαλο της ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ; "Είναι απλά μία καλή επαρχιακή ομάδα και τίποτα άλλο".

Το ματς της Κυριακής θα το δεις από την τηλεόραση ή θα πας γήπεδο "Όχι γιατί να το δω; Ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να το δω; Είδα και το ματς στην Τούμπα, που ήταν... στημένο!".

Τι εννοείς; "Μερολήπτησε καθαρά ο διαιτητής υπέρ του ΠΑΟΚ".

Ναι αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κάνει θετικά σχόλια για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, τότε... "Ο Μελισσανίδης είναι φίλος του Σαββίδη. Επειδή το είπε εκείνος, εμείς δεν έχουμε άποψη δική μας;".

* Υ.Γ. Ο ΠΑΟΚτσής δεν ξεχνά!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...