Έτσι θα σηκώσουμε κούπα;;;

Το σημερινό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη θα πρέπει να προσγείωσε κάποιους μέσα στην ΠΑΕ, που πρόσφατα σε δηλώσεις τους έκαναν  λόγο για κύπελλο και 2η θέση!
Daimon4 Daimon4
Έτσι θα σηκώσουμε κούπα;;;

Απέναντι σε ομάδα που παραπατάει στο πρωτάθλημα, ο αποφασισμένος -υποτίθεται- ΠΑΟΚ, δεν έδειξε απολύτως τίποτε! Και αν δεν ερχόταν το γκολ του Μακ στα τελευταία λεπτά, οι νησιώτες θα ήταν το φαβορί για την  πρόκριση στους "8"... Ο Δικέφαλος για μια ακόμη φορά απέτυχε παταγωδώς να μας πείσει πως το πλάνο που χαράχτηκε το καλοκαίρι βρίσκεται σε καλό δρόμο! 

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι των αγώνων, όλο και περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε πως αυτή η ομάδα έτσι όπως χτίστηκε δεν πάει πουθενά! Υπάρχουν σοβαρότατες ελλείψεις, που αν δεν καλυφθούν έγκαιρα, θα έχουμε σύντομα θέματα! Η εικόνα της αυτή τη στιγμή θυμίζει περισσότερο συνονθύλευμα, παρά το οργανωμένο club που όλοι μας ονειρευόμαστε!

Πώς να πιστέψει ο κόσμος το περιβόητο πλάνο τριετίας, όταν βλέπει -ή μάλλον δεν βλέπει απολύτως τίποτε- τόσους μήνες μετά; Είναι εικόνα ομάδας αυτό που είδαμε και σήμερα στην Καλλονή; Μετά από σχεδόν 30 επίσημα παιχνίδια ο Κροάτης -σε παιχνίδι που ίδιος χρακτήρισε κρίσιμο- ανακάλυψε τον ρόμβο! Και καθήλωσε στην άμυνα τέσσερις αμυντικούς, σε αναμέτρηση που ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι; 

"Το πρόβλημα είναι ότι στα τελευταία 20-25 μέτρα δεν υπάρχει κάποιος να κάνει τελική ενέργεια να κάνει μια τελευταία προσπάθεια", είπε στη συνέντευξη τύπου, αλλά δεν μας είπε πώς αποφασίστηκε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η ομάδα να στηριχτεί έχοντας 10άρι έναν νεαρό!

Διάβασα το μεσημέρι κείμενο το Kgeo "Ξύπνα ΠΑΟΚτσή", συμφωνώ απόλυτα μαζί του, αλλά θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο "Ξύπνα" και αυτοί που κρατάνε τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους... Μέχρι στιγμής τα δεδομένα δεν είναι μαζί τους!  

Διαβάστε ακόμη...