Στην προπόνηση ο Ζαγόρ

Στη Σουρωτή βρέθηκε νωρίς το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης
Daimon4 Daimon4
Στην προπόνηση ο Ζαγόρ
Στη Σουρωτή βρέθηκε νωρίς το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως είναι αποφασισμένος να παραμείνει δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίξει σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.
 

Με νωπές ακόμα τις εντυπώσεις, τόσο της χτεσινής παραίτησης του  Βιολίδη όσο και της σημερινής συνέντευξης τύπου του ιδίου, ο Ζαγοράκης θέλοντας να τονώσει το ηθικό τόσο των άμεσων συνεργατών του, όσο και της ομάδας (παίκτες και προπονητικό team), βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Λόλα   στη Σουρωτή και παρακολούθησε την προπόνηση. Το γεγονός ασφαλώς δεν είναι πρωτόγνωρο μιας και στο κοντινό παρελθόν δεν είναι λίγες οι επισκέψεις του στο προπονητικό κέντρο,  έχει όμως τη ξεχωριστή του σημασία τη συγκεκριμένη χρονική  στιγμή.

Θεωρώ ότι η παρουσία του αποσκοπεί στο να γίνει κατανοητό από όλους πως ο "Δικέφαλος", έχει τιμονιέρη και θα συνεχίσει την πορεία του, προσπαθώντας να μπει στο ανοδικό κανάλι που θα τον μεταφέρει στην κορυφή. Η σημερινή αυτή κίνηση του Ζαγοράκη είναι καθαρά συμβολική και ουσιαστικά δείχνει  στους πάντες πως το ταξίδι συνεχίζεται...

Διαβάστε ακόμη...