Ή του ύψους ή του βάθους!

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ρόμπιν Όλσεν μάς έδειξε και τα δύο αγωνιστικά του πρόσωπα...
Daimon4 Daimon4
Ή του ύψους ή του βάθους!

Πρώτα αυτό που δε θέλουμε να βλέπουμε, στη φάση του 47', όταν από δική του κάκιστη εκτίμηση της φάσης δέχτηκε με τρόπο απαράδεκτο, γκολ από τον Αραβίδη, αδυνατώντας να καθαρίσει μια δική του 100%, φάση και κατά δεύτερον τις πολύ καλές επεμβάσεις που πραγματοποίησε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού συμβάλλοντας σημαντικά στη νίκη του ΠΑΟΚ...

Ο ύψηλόσωμος πορτιέρο, λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, μετά τα δύο καλά ματς που έκανε με Βέροια και Γκαμπάλα, θυμήθηκε πάλι το κακό πρόσωπο που είδαμε σε προηγούμενα παιχνίδια, τόσο φιλικά όσο και σε επίσημα. 

Ο Όλσεν δε στερείται προσόντων ούτε ταλέντου, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και έχει αποδειχτεί. Αυτό που έχει αποδειχτεί επίσης είναι πως μακριά από τη γραμμή της εστίας έχει σοβαρό θέμα. Η στιγμιαία ατολμία του στις εξόδους κυριολεκτικά τον ... κρεμάει!

Και επειδή οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται ξεκινώντας από τον "άσσο", κάποια πραγματάκια θα πρέπει να διορθωθούν άμεσα! Πριν αρχίσει η ομάδα να τα πληρώνει με βαθμολογικές απώλειες... Τον τρόπο τον γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας οι άνθρωποι που είναι στο προπονητικό team και ασχολούνται εξειδικευμένα με τους παίκτες.

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...