Να γιατί είναι ένας από εμάς!

Εδώ και λίγες μέρες ο Κώστας Βασιλειάδης επέστρεψε και επίσημα στον ΠΑΟΚ! Επειδή κάποιοι "καλοπροαίρετοι" έγραψαν δεξιά και αριστερά κάποια πολύ περίεργα σχόλια, θεωρώ υποχρέωσή μου να μοιραστώ μαζί σας κάποια πραγματάκια!
Daimon4 Daimon4
Να γιατί είναι ένας από εμάς!

Μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως η επιστροφή Βασειλειάδη δεν είναι ένα γεγονός που περνάει στα ... ψιλά! Ο Κώστας είναι ένας από εμάς, αποδεδειγμένα, με πράξεις και όχι στα λόγια!

Διαβάστε και θα καταλάβετε... 

1. Είναι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί. Φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα στα 14, έπαιξε στην πρώτη ομάδα στα 16, έγινε αρχηγός στα 19 κι έχουν ήδη περάσει σχεδόν 15 χρόνια από το πρώτο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ! Κι έχει ακόμη την ίδια τρέλα και είναι σίγουρο ότι με την πρώτη ευκαιρία θα είναι έτοιμος να ανέβει στην κερκίδα για να πανηγυρίσει με τον κόσμο. Όπως παλιά.

2. Γιατί το 2002 στο Μεσολόγγι, δεν οδήγησε απλά τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων, αλλά όταν χρειάστηκε ανέβηκε και στην κερκίδα όταν φίλαθλοι του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στον πατέρα του.

3. Γιατί το πρώτο που έκανε μπαίνοντας φέτος το καλοκαίρι στο «Παλατάκι», ήταν να πάρει εισιτήριο διαρκείας για όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

4. Γιατί όταν η Μπιλμπάο προκρίθηκε στον τελικό του Eurocup, έκανε το γύρο του γηπέδου φορώντας μία μπλούζα του ΣΦ ΠΑΟΚ Επανωμής και έχοντας στους ώμους του μία Ελληνική σημαία.

5. Γιατί ακόμη και την σεζόν 2007-08 που αγωνίστηκε στον ολυμπιακό, ήταν κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στην Τούμπα κι ας μην είδε κανένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ εκείνη την σεζόν.

6. Γιατί στον τελικό του Eurocup που αγωνίστηκε το 2013 με την Μπιλμπάο, παρήγγειλε από τη Θεσσαλονίκη και κρέμασε στα κάγκελα του γηπέδου ένα πανό με την Ελληνική σημαία, το Λευκό Πύργο, το έμβλημα του ΠΑΟΚ και το σύνθημα «Εμείς μαζί για μία ζωή».

7. Γιατί αυτά που κέρδισε από τον ΠΑΟΚ τα έφερε πίσω στο πολλαπλάσιο, με την μεταγραφή του το 2005 στη Μάλαγα, τα χρήματα που χάρισε στην πορεία, αλλά και αυτά που άφησε, όταν εξωθήθηκε σε αποχώρηση τον Ιανουάριο του 2009.

Καλώς ήρθες στο σπίτι σου παικταρά μου!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...