Πλησιάζει μια πολύ κρίσιμη ώρα!

Από χτες (26/6) το βράδυ η χώρα κινείται στους ρυθμούς ενός δημοψηφίσματος ...
Daimon4 Daimon4
Πλησιάζει μια πολύ κρίσιμη ώρα!

Το ξεκάθαρο ερώτημα που τίθεται είναι: 

Όσοι πολίτες απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ

Όσοι πολίτες συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ

Η ώρα που ο καθένας θα τεθεί μπροστά στις ευθύνες του πλησιάζει...Δεν είναι σε καμία περίπτωση πρόθεσή μου να πάρω θέση στο συγκεκριμένο θέμα, ο λόγοςμ που ασχολούμαι με αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με την κρισιμότητα των επόμενων ημερών. Ο καθένας μας έχει στο χέρι του ένα "όπλο" στον οικονομικό αυτόν πόλεμο, που δεν είναι άλλο από την ψήφο του! Τις μέρες που ακολουθούν ας τις αξιοποιήσει όσο το δυνατόν "σοφότερα" πριν πάρει την τελική απόφαση. Μια απόφαση που δεν θα κινείται σε εφήμερα πλαίσια αλλά θα πρέπει να παρθεί σε συνεκτίμηση με το μέλλον μας. Είτε είναι ΝΑΙ είτε είναι ΟΧΙ, θα πρέπει να βγει μετά από ... ζύγισμα!

Και οι δύο επιλογές έχουν τα συν και τα πλην... Είναι ένα δημοψήφισμα "πονηρό", καθώς το βάρος της επιλογής (όποια και αν είναι αυτή) θα πέσει όχι μόνο σε εμάς αλλά και στις επερχόμενες γενιές. Και αυτό είναι που μετράει περισσότερο...

Από χτες ακούστηκαν πολλά και θα ακουστούν τις επόμενες μέρες ακόμη περισσότερα! Η ώρα της σκέψης και της περισυλλογής έφτασε για ΟΛΟΥΣ μας. 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...