Ώρα για συσπείρωση!

Με πρόσφατες ανακοινώσεις τους αρκετοί Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ ευχαρίστησαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για την αποπληρωμή των χρεών και έδειξαν ξεκάθαρη διάθεση επιστροφής στην Τούμπα!
Daimon4 Daimon4
Ώρα για συσπείρωση!

Ασφαλώς πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη, καθώς και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν πως ΠΑΟΚ = ο κόσμος του! Ένας κόσμος που έλειψε από τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου, ακόμη και τo διάστημα που η ομάδα βρισκόταν στο ρετιρέ της βαιμολογίας, με την αποχή να χτυπάει κόκκινο στα τελευταία ματς. Η εικόνα του γηπέδου μόνο θλίψη προκαλούσε σε όσους συνεχίσαμε να πηγαίνουμε στην Τούμπα.

Αυτό, όπως όλα δείχνουν, περνάει στο παρελθόν. Οι ΣΦ ΠΑΟΚ, το πιο ζωντανό κομμάτι της ασπρόμαυρης κερκίδας, επιστρέφουν και η συσπείρωση όλων μας κάτω από τη σημαία του Δικεφάλου θα δώσει άλλη πνοή στην ομάδα, άλλο χρώμα στο Ναό!

Τα λόγια του Ιβάν: "Εμπρός οικογένεια ΠΑΟΚ", σε συνδυασμό με την αποπληρωμή των χρεών από τον ίδιο, φαίνεται πως βρήκαν ανταπόκριση και μια εικόνα που έμοιαζε μη αναστρέψιμη τουλάχιστον για φέτος, δείχνει πως τελικά "θα γυρίσει", αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 2ης αγωνιστική των play offs. Μια αναμέτρηση που θα γίνει την επόμενη Κυριακή (24/5) και αφού θα έχει προηγηθεί μεσοβδόμαδα το εκτός έδρας παιχνίδι στο Περιστέρι...

Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος αρχίζει να αισθάνεται τον κόσμο του ΠΑΟΚ κοντά του, κάτι που δεν συνέβαινε από τη μέρα που ενεπλάκη στα του Δικεφάλου! Ένας "ζεστός" Ιβάν, που θα έχει δίπλα του τον κόσμο μπορεί να οδηγήσει τον σύλλογο εκεί που ονειρευόμαστε...

Κάθομαι και διαβάζω για είσοδο "επενδυτών" (ψιλικατζήδες τους λέω εγώ) σε ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ άλλων συλλόγων και αναλογίζομαι τη μεγάλη συνεισφορά του Σαββίδη! Αν διαβάζαμε τα νούμερα που έδωσε στον ΠΑΟΚ, να έχουν μπει σε άλλο σύλλογο θα αισθανόμασταν ... δέος. Αντ' αυτού κρατήσαμε αποστάσεις, αδικαιολόγητα κατά την άποψή μου!

Η μόνη δικαιολογία που θα μπορούσε να σταθεί είναι αυτό που λέει ο λαός μας: "όποιος καεί στο γάλα, φυσάει και στο γιαούρτι". Έχω όμως την πεποίθηση πως ο τωρινός μεγαλομέτοχος δεν έχει καμία σχέση με φαντάσματα του παρελθόντος!!! Μπορεί να ΟΔΗΓΗΣΕΙ τον Δικέφαλο ψηλά!

  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...