Τώρα μπορεί να πετάξει ελεύθερος!!!

Ζούμε ιστορικές στιγμές! Όχι λόγω της αγωνιστικής ανάτασης της ομάδας, αλλά λόγω της αποδέσμευσής της από τον βραχνά των χρεών!!!
Daimon4 Daimon4
Τώρα μπορεί να πετάξει ελεύθερος!!!

Ο μεγαλομέτοχος, κρατώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν 2 χρόνια και κάτι, στο Παλατάκι, τήρησε την υπόσχεσή του και ξόφλησε το χρέος της ΠΑΕ, απελευθερώνοντας τον ιστορικό και πολύπαθο σύλλογό μας από τα χρέη, που μόνο τρικλοπλοδιές του έβαζαν κάθε φορά που πήγαινε να σηκώσει κεφάλι.

Έχω ασχοληθεί πολύ με το συγκεκριμένο θέμα εδώ και αρκετά χρόνια. Ανατρέχοντας κάποιος στα κείμενα της στήλης μου θα δει πολλά με αναφορές στο ευαίσθητο αυτό θέμα. Χαίρομαι αφάνταστα για τη σημερινή εξέλιξη, πιστεύω πως τώρα ο προγραμματισμός της επόμενης μέρας του ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Δυνατότερο ρόστερ, προπονητικό κέντρο, γήπεδο μπορούν να τρέξουν χωρίς οι άνθρωποι της ομάδας να έχουν στο λαιμό τους τη θηλειά των χρεών. Χωρίς να πρέπει να εξετάζουν ενδεχόμενα αύξησης του αρχικού χρέους λόγω προστίμων! Χωρίς να κρέμονται από τα @@ του κάθε λαμόγιου που επί χρόνια έταζε ... έταζε ... έταζε! 

Για αυτό νομίζω πως ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΠΑΟΚ!  ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!  

Διαβάστε ακόμη...