Αυτοί θα ρύθμιζαν τα χρέη;

Από το 2006 ο ΠΑΟΚ εισέπραττε από τα δύο κόμματα εξουσίας που κυβερνούσαν τη χώρα επί δεκαετίες μόνο υποσχέσεις στο θέμα των χρεών της ΠΑΕ και αυτές ερχόταν τιςν παραμονές των εκλογών!
Daimon4 Daimon4
Αυτοί θα ρύθμιζαν τα χρέη;

Τις μέρες που ακολουθούσαν των εκλογικών αναμετρήσεων, όλοι τους έκαναν την πάπια και μετέφεραν την υποσχεσιολογία για τις επόμενες εκλογές, χρησιμοποιώντας το δίκαιο αίτημα του ΠΑΟΚ καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους. Ένα σωρό πολιτευτές πήραν θέση στα έδρανα της βουλής ΚΑΙ εξαιτίας αυτού του λόγου. Τα χρόνια κυλούσαν, ο Δικέφαλος έμενε δεμένος χειροπόδαρα, οι πολιτικοί/πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς γνώριζαν πως όσο τα χρέη παραμένουν χρέη, θα μπορούν να πουλάνε ελπίδες στον κόσμο του ΠΑΟΚ, που ως γνωστό αποτελεί τη συντριπτική πλεοιοψηφία στη Βόρεια Ελλάδα.

Αυτοί που τα τελευταία χρόνια κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα της τρόικας εμπαίζοντάς μας σε προκλητικό βαθμό, αυτοί που μόνο άυλες υποσχέσεις μάς έδιναν, εμφανίζονται αυτές τις μέρες ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ, επειδή κάποιο άλλο κόμμα ήρθε εν μία νυκτί να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να τους εκθέσει ανεπανόρθωτα στα μάτια μας!

Κόμματα που έκαναν ένα σωρό -ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ- ρουσφέτια δεξιά και αριστερά, έχουν το θράσος και μιλάνε για χάρες, μέσω κάποιων βουλευτών τους, προερχόμενων από τα νότια (τυχαίο;)... Και συ αφελή ΠΑΟΚτσή περίμενες να βρεθεί λύση στο θέμα των χρεών από αυτούς! 

Αλλά ας τους πει κάποιος πως τον πάτο του βαρελιού ακόμη δεν τον είδαν. Αυτά που κάθονται και πετάνε σαν σπόντες, κάποιοι καρεκλοκένταυροι, εμείς θα τα θυμηθούμε και στις επόμενες εκλογές, όπως άλλωστε έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα και τηνυποχρέωση στους εαυτούς μας... 

Για την ώρα ας καθίσουν να σκεφτούν πόσο πολύ εκτέθηκαν στα μάτια μας, από τις κορυφές και των δύο κομμάτων, ως τα πόδια, μετά τις τελευταίες εξελίξεις!  

Διαβάστε ακόμη...