Ζητάνε και τα ρέστα!!!

Το θράσος τους δεν έχει όρια! Μια μέρα μετά τα αίσχη -και το κλαρίνο που έκαναν στο "Μελίνα Μερκούρη"- ο γάβρος κάνει λόγο για επανειλημμένες προκλητικές και υβριστικές συμπεριφορές αθλητών του ΠΑΟΚ προς τους "επιστήμονες" της εξέδρας!!!
Daimon4 Daimon4
Ζητάνε και τα ρέστα!!!

Αυτό αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του κόκκινου ΤΑΠ, που προφανώς τρέμει σε ενδεχόμενη τιμωρία, μετά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα "ο εγώ τα βλέπω όλα"... Μιλάω για τον πρώτο διαιτητή του παιχνιδιού ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο volley, o oποίος σε ουκ ολίγες περιπτώσεις αδίκησε τον ΠΑΟΚ, στερώντας του πόντους, την ώρα που το video δεν τον δικαίωνε!

Toυλάχιστον έκανε το αυτονόητο και κατέγραψε στο φύλλο αγώνα όσα είδε να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ένα φύλλο αγώνα που αν ερμηνευτεί και διαβαστεί σωστά από τους υπεύθυνους (εφοσον βέβαια υπάρξει βούληση) θα τυλίξουν τον γάβρο σε μία κόλλα χαρτί!

Κάνουν λόγο για "επανειλημμένες προκλητικές έως και υβριστικές συμπεριφορές ορισμένων αθλητών του ΠΑΟΚ προς την κερκίδα" και θεωρούν πως όσα έγιναν ήταν μεμονωμένα και στιγμιαία, την ώρα που όλοι είδαμε τι ακριβώς συνέβη... Μάλιστα διαμαρτύρονται γιατί θα κληθούν μόνο αυτοί για απολογία!!! Ήθελαν να κληθεί και ο ΠΑΟΚ!!! Αυτοί είναι οι γάβροι! Μυαλά πολύ προχωρημένα, μυαλά που είναι είναι πολύ μπροστά και ας μην τους φαίνεται!

Ευτυχώς το ματς το έδειξε το συνδρομητικό και όλη η Ελλάδα είδε τι συνέβη. Διαβάσαμε τα χείλη εκείνου του "πρασινάκη" να λέει απευθυνόμενος στην εξέδρα "θα τους γ@μ@σουμε...", αλλά για αυτό κανείς δεν είπε ή δεν έγραψε τίποτε.

Είναι κρίμα που ο χτεσινός ΠΑΟΚ δεν έφυγε με το 0-3 στις αποσκευές του, το ΑΞΙΖΕ- και θα το είχε πάρει αν δεν διακοπτόταν για ένα 40λεπτο το ματς, κάτι πρωτόγνωρο για παιχνίδι volley. Κλείνοντας να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που έστησαν αυτήν την ομαδάρα, βάζοντας στον πάγκο της έναν εξαιρετικό προπονητή, μετά την περσινή παρέλαση αρκετών από τη θέση αυτή, ενώ την επάνδρωσαν με παικταράδες που κάνουν τη διαφορά...

Φέτος μπορούν να πετύχουν πολλά και να μας κάνουν περήφανους!

Υ.Γ. ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο!!!

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...