Ήρθαν μόνο για να προκαλέσουν...

Πέραν από κάθε αμφιβολία, η ΔΕΚΟ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήρθε στη Θεσσαλονίκη μόνο με ένα σκοπό: Να προκαλέσει!
Daimon4 Daimon4
Ήρθαν μόνο για να προκαλέσουν...

Από τη μια τα έρχεται - δεν έρχεται του υπόδικου προέδρου του, ενός προσώπου που τα ακούει σε όλα τα ελληνικά γήπεδα - εκτός ορισμένων- καθώς ο κόσμος τον θεωρεί υπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, από την άλλη η αμνησία (ή καλύτερα η επιλεκτική μνήμη) των στελεχών του θρήνου που έχουν το θράσος και κάνουν λόγο για άψογη φιλοξενία στο ματς του α΄γύρου (μάλλον ξέχασαν τα όσα συνέβησαν όταν χτυπήθηκε ο Γλύκος), προέκυψε τις τελευταίες ώρες η επιθυμία τους να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με πανό στη μνήμη των 21 νεκρών της θύρας 7.

Ένα οπαδικό πανό δηλαδή να μπει στην Τούμπα που έτσι και αλλιώς θα βράζει! Να ξεκαθαρίσω κάτι: Τιμώ -όπως και όλοι μας άλλωστε-  τη μνήμη των νεκρών της κάθε ομάδας, αλλά θεωρώ μέγιστη πρόκληση αν συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικά απόψε! Λάδι στη φωτιά θα αποτελέσει το θέαμα να βλέπεις παίκτες και παράγοντες του θρήνου να περιφέρονται στον αγωνιστικό χώρο με το ερυθρόλευκο πανό. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Τον τελευταίο λόγο τον έχει η διοργανώτρια αρχή και αυτό δεν σας κρύβω πως είναι κάτι που με προβληματίζει ιδιαίτερα...

Υ.Γ. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει πως η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν σταματάει σε ένα ματς και να συγκρατηθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, χωρίς να τσιμπήσει το τυράκι που θα του σερβίρουν οι γνωστοί μετρ του είδους, καθώς και ο εξαιρετικά επικίνδυνος ρέφερι!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...