Για ποια φιλοξενία μιλάει;

Με έκπληξη διάβασα πρόσφατες δηλώσεις του  προέδρου της ομάδας που ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω των οποίων παρέδιδε μαθήματα φιλοξενίας...
Daimon4 Daimon4
Για ποια φιλοξενία μιλάει;

Από πού να ξεκινήσω και πού να σταματήσω; Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν έτυχε πραγματικής φιλοξενίας στη Μουνιχία. Και όταν λέω ποτέ εννοώ ποτέ! Κάθε φορά που η ομάδα κατέβαινε στον πειραιά, τύχαινε εχθρικής συμπεριφοράς, όχι μόνο από τους επιστήμονες της εξέδρας αλλά και από τον επίσημο ολυμπιακό (φροντιστές - παράγοντες κτλ).

Δόξα τω Θεώ η μνήμη μας ακόμη δεν σκούριασε, και μάταια προσπάθησε ο γαβροπρόεδρος να δημιουργήσει εντυπώσεις. Είναι ξεκάθαρο πως οι δύο ήττες του θρήνου στις τελευταίες ισάριθμες επισκέψεις του στην Τούμπα (πρωτάθλημα - κύπελλο), έχουν στοιχειώσει την ομάδα του...

Και τι είπε λοιπόν μεσοβδόμαδα ο τύπος: "Εγώ θα δώσω το παρόν παρόλο που έχουν εκφράσει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι δεν με θέλουν. Θα συνοδεύσω την ομάδα γιατί δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνουν αυτά που έγιναν πέρσι.Η πρώτη σκέψη είναι ότι θα συνοδεύσω την ομάδα".

Δεν κατάλαβες μάλλον. Δεν είναι ότι δεν σε θέλουν από την ΠΑΕ, είναι ότι ο κόσμος φέτος είναι τρελαμένος από όσα έχουν κάνει στην ομάδα τα όργανα της ΕΠΟ και της Super League, τις οποίες ελέγχετε ΑΠΟΛΥΤΑ, όσο και αν προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από ψευδώνυμα και ξενόφερτα τηλέφωνα.

Όλοι εδώ πάνω σε θεωρούμε αποκλειστικό υπεύθυνο για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η παρουσία σου θα βάλει φωτιά σε ένα ματς που έτσι και αλλιώς μυρίζει μπαρούτι από την κλήρωση ακόμη. Εσύ και οι παρατρεχάμενοί σου θεωρείστε πρόσωπα που κανείς δεν γουστάρει να βλέπει! Στη συνείδησή μας έχεις ταυτιστεί με τη διαπλοκή και η ευχή μας είναι αυτή τη φορά οι εισαγγελείς να μην κολλώσουν, να μην μείνουν στα λόγια, αλλά να σε βάλουν στη θέση σου!   Δεν ακούς το κράξιμο που πέφτει κάθε φορά για το πρόσωπό σου όχι μόνο στην Τούμπα αλλά στα περισσότερα ελληνικά γήπεδα; Άρα το θέμα δεν έχει να κάνει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά με τον κόσμο που θα πλημμυρίσει την Κυριακή την Τούμπα.  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...