Η Τούμπα έστειλε το μήνυμα...

Εκλογές έρχονται την Κυριακή 25/1 και ο κόσμος της ομάδας δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία και να μη στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση...
Daimon4 Daimon4
Η Τούμπα έστειλε το μήνυμα...

Από νωρίς στα κάγκελα της "5" είχε κρεμαστεί το πανό που μπορείτε να δείτε στην αρχική photo, ένα πανό που προσωπικά με εκφράζει απόλυτα. Λίγα μέτρα υφάσματος, που έχουν να κάνουν με όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια, μας δουλεύουν ψιλό γαζί με το θέμα της ρύθμισης των χρεών και όχι μόνο. Με όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται στο έπακρο την ανοικτή πληγή του συλλόγου, αρκούμενοι σε υποσχέσεις που δεν βρίσκουν ... γη και παραμένουν λόγια του αέρα...

Με όλους αυτούς που όταν έρχεται η ώρα της ψήφου, ξαφνικά θυμούνται τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, κάνοντας εμφανίσεις σε ραδιόφωνα και σε γήπεδα (!), αποσκοπώντας στην "αρπαγή της ψήφου", και μετά μην τον είδατε τον Παναή! Τόσα χρόνια, έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μας να απαιτούμε ρύθμιση χρεών και τελευταία εισπράττουμε σαν φτηνή δικαιολογία την κουρτίνα που λέγεται τρόικα!

Αηδίασα από τον τρόπο που η Πολιτεία κινεί τα νήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (και όχι μόνο), με τα όργανα της ΕΠΟ να έχουν ξεσαλώσει χωρίς υπερβολή εδώ και χρόνια, με την κατάσταση βέβαια να φτάνει στο απροχώρητο τους τελευταίους μήνες.

Σιχάθηκα όλους αυτούς που αφήνουν στο ατιμώρητο την "εγκληματική οργάνωση" (έτσι χαρακτηρίστηκε από εισαγγελέα) να διαφεντεύει το ελληνό ποδόσφαιρο και να μην την ακουμπάει κανείς, παρά να είναι όλοι στο μπλα μπλα.

Δεν είμαι αυτός που θα προτρέψει κάποιον τι να ψηφίσει (αλίμονο!). Αισθάνομαι όμως την έντονη εσωτερική παρόρμηση να γράψω όλα τα παραπάνω, παίρνοντας την αφορμή από το πανό, στοχεύοντας σε αυτούς που έπαιξαν με τα νεύρα μας, με τη νοημοσύνη μας και με την καψούρα μας. Είναι οι γνωστοί καιροσκόποι που δεν πρόκειται να δουν από πολλούς από εμάς το σχήμα του σταυρού στα ψηφοδέλτιά τους. 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...