Έτσι στηρίζεις τον προπονητή ...

Ήταν αρχές του Σεπτέμβρη του 2009... Ο ΠΑΟΚ μόλις είχε γνωρίσει οδυνηρό αποκλεισμό από την Χέρενφεν και η γκρίνια για τον "Μηχανικό" είχε αρχίσει να ξεφεύγει!
Daimon4 Daimon4
Έτσι στηρίζεις τον προπονητή ...

Η τότε διοίκηση -κόντρα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα- στήριξε απόλυτα τον Πορτογάλο και τα οφέλη της στήριξης φάνηκαν λίγους μήνες αργότερα, όταν ο Δικέφαλος άγγιξε τον τίτλο, τον οποίο έχασε στην ερπετοφωλιά από τον Σπάθα όπως όλοι θυμόμαστε. Η στήριξη στον Σάντος όμως καταγράφηκε σαν μια από τις θετικότερες κινήσεις της εποχής Ζαγοράκη!

Κάτι αντίστοιχο είδαμε να συμβαίνει και με τον διάδοχο του Μπόλονι (δεν θέλω να αναφέρω το όνομά του), όταν μετά από τραγική εμφάνιση και λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, σε μια εποχή στην οποία το κλίμα στις τάξεις των οπαδών ήταν εναντίον του (δεν συνέβαινε το ίδιο σε μερίδα του Τύπου που συνέχιζε να μην του ασκεί κριτική), η ΠΑΕ είχε αναρτήσει video στήριξης με τους περίφημους "12 αυτοματισμούς", ένα video, που όπως θυμάστε οι περισσότεροι μόνο ειρωνικά σχόλια απέσπασε και πολλές εύλογες απορίες. Παρόλα αυτά ήταν μια ξεκάθαρη στήριξη που δόθηκε στον τότε προπονητή, σε εποχή εντονότατης αμφισβήτησης ...

Και περνάμε στο σήμερα: Ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ βάλλεται από συγκεκριμένους ανθρώπους (ραδιόφωνο και ιστοσελίδες), χωρίς να βλέπω καμιά επίσημη αντίδραση. Δεν μπορεί να μην υπέπεσε στην αντίληψη των διοικούντων, δεν μπορεί να αγνούν τα όσα γράφονται σε αθηναϊκά αλλά και θεσσαλονικιώτικα ΜΜΕ!!!

Κι όμως, καμία αντίδραση, καμία θέση, καμία ανακοίνωση, καμία στήριξη στον προπονητή που έφερε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή μετά από πολλά χρόνια, σε αυτόν που είδε την ομάδα του να κερνάει τρίμπαλο τον γάβρο στο σπίτι του! Μόνο σιωπή... Τα συμπεράσματα μπορεί να τα βγάλει ο καθένας μας...

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...