H ώρα των ... έργων!

Φτάσαμε αισίως στην 16η στροφή του πρωταθλήματος και για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος υπολείπονται τα ματς με Πανιώνιο (εντός) και Αστέρα (εκτός)...
Daimon4 Daimon4
H ώρα των ... έργων!

Ο Δικέφαλος πέτυχε αυτό το οποίο στις αρχές της τρέχουσας σεζόν έμοιαζε ουτοπία! Έχει πάρει κεφάλι στη βαθμολογία (θα μπορούσε να είναι πιο μεγάλη η διαφορά από τον γάβρο) και στον δεύτερο γύρο τον περιμένει ένα πρόγραμμα που είναι σαφώς λιγότερο επιβαρυμένο, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη, ενώ και για το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πιο πολλά ματς στην Τούμπα, παρά εκτός.

Με απλά λόγια η ομάδα μπορεί να πετύχει φέτος τον άπιαστο στόχο ενός τίτλου (για πρωτάθλημα μιλάω) ή στην χειρότερη των περιπτώσεων να το παλέψει ως το τέλος. Όλο αυτό το διάστημα από το καλοκαίρι και εντεύθεν, εκτός των καλών εμφανίσεων και σημαντικών νικών, βγήκε -όπως ψιλοαναμενόταν άλλωστε- στην επιφάνεια, το πρόβλημα με την επάνδρωση του ρόστερ. Ενός ρόστερ που είχε πάρα πολλές κενά, τα περισσότερα από τα οποία καταδείχτηκαν στα τελευταία ματς.

Το θέμα πλέον πάει πρωτίστως στον μεγαλομέτοχο και κατά δεύτερο λόγο σε προπονητή και τεχνικό δευθυντή! Πόσο βαθιά είναι διατεθιμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης, είναι κάτι που θα φανεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Θυμίζω ότι οι ομάδα στις τελευταίες δύο μεταγραφικές περίοδους του Ιανουαρίου ενισχύθηκε σημαντικά με αποτέλεσμα το τέλος των δυο σεζόν να βρει τον Δικέφαλο στη 2η θέση, παρά το γεγονός ότι δεν είχε ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια από τον πάγκο. Κάτι που δεν συμβαίνει φέτος, καθώς ο Αναστασιάδης -είναι πανθομολογούμενο από "εχθρούς" και φίλους- έχει μεταμορφώσει τον ΠΑΟΚ...  

Υ.Γ (για αυτόν που είδε καλή διαιτησία στη Λεβαδειά)... Τελικά ο λαός έχει απόλυτο δίκιο: Κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει!   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...