Τον θυμάστε τον Djamel Abdoun;

Την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο (καλοκαίρι 2014) το όνομά του έπαιζε πολύ στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ...
Daimon4 Daimon4
Τον θυμάστε τον Djamel Abdoun;

Κάποιοι μάλιστα μιλούσαν για συμφωνία του 28χρονου  Αλγερινού με τον Δικέφαλο και "φόρτωναν" ξεκάθαρα την μη πραγματοποίηση της μεταγραφής, στον νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ, γράφοντας πως δεν θέλει "καλούς παίκτες" στην ομάδα, για τον χ', y', z' λόγο, που αυτοί και τα φτωχά τους μυαλουδάκια ανακάλυψαν.

Κατέκριναν χωρίς να κρατάνε ούτε τα προσχήματα την μη υλοποίηση της μεταγραφής. Μιας μεταγραφής που σύμφωνα με αυτά που είχαν διαρρεύσει εκείνες τις μέρες μόνο φτηνή δεν θα ήταν για την ΠΑΕ. Το αντίθετο μάλιστα. Θυμήθηκα το όνομα σήμερα το μεσημέρι και κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο βρήκα πως ο Djamel Abdoun, συνεχίζει να ανήκει στο ρόστερ της Νόττιγχαμ Φορεστ (Championship), αλλά να μην έχει πάρει από τότε (Αύγουστος) καθόλου χρόνο συμμετοχής!

Ένας παίκτης που κάποιοι "ειδικοί" των ερτζιανών της Θεσσαλονίκης τον παρουσίαζαν σαν πραγματικό κελεπούρι! Μια ακριβοπληρωμένη μεταγραφή της συμπαθούς Φόρεστ, για την οποία όμως οι άνθρωποί της δεν θα πρέπει να νιώθουν και τόσο περήφανοι, καθώς υπέγραψαν μαζί του συμβόλαιο ως το 2016 και τώρα δεν μπορούν να το ξεφορτωθούν... Αντίθετα τον Τζιμπούρ τον ξεφορτώθηκαν καθότι της βγήκε μάπα το καρπούζι (όπως και όλα τα καρπούζια προερχόμενα από ολυμπιακό, με προορισμό το νησί, με τελευταίο τον Μήτρογλου-τυχαίο;).

Σας θυμίζει τίποτε η περίπτωση ανάλογο με το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ; Κάποιον παίκτη/παίκτες ας πούμε που έχουν συμβόλαια με την ομάδα και αγωνίζονται ελάχιστα έως καθόλου; Δεν μας έφταναν δηλαδή αυτοί και θα έπρεπε να ακριβοπληρώσουμε και άλλον έναν τέτοιον του είδους τους;

Μεταγραφική περίοδος πλησιάζει, ο κόσμος έχει απαιτήσεις (δικαιολογημένες σύμφωνα με την καλή φαινομενικά οικονομική κατάσταση της ομάδας), αλλά όσοι ασχοληθούν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πέσουν σε τέτοιες λούμπες. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ πως ο Αλγερινός είναι παλτό, η αξία του όμως είναι δυσανάλογη με αυτά που γράφτηκαν πως θα επιβαρυνθεί ο Δικέφαλος.  Ο ΠΑΟΚ, γραφόταν πως σκεφτόταν να δαπανήσει 1.2 εκ για τον παίχτη και 1 εκ στην ομάδα του για να τον αποκτήσει για 2 χρόνια...

Κλείνω γράφοντας πως μεταγραφές που δεν πρόσφεραν γίνανε και στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και αυτός είναι ο λόγος -κατά την άποψή μου- που ο μεγαλομέτοχος "κλώτσησε" φέτος στη διάθεση μεγαλύτερου ποσού για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, κάτι που δυστυχώς αποδείχτηκε ολέθριο στα τελευταία ματς, στα οποία ο Δικέφαλος εμφανίστηκε σε κρίσιμα παιχνίδια κυριολεκτικά γυμνός!!! 

 

  

Διαβάστε ακόμη...