Κανένα θέμα με Άγγελο!

Επανεμφανίστηκαν σήμερα το πρωί αστήρικτα και εξαιρετικά ύποπτα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία του προπονητή του Δικεφάλου με την Εθνική ομάδα!
Daimon4 Daimon4
Κανένα θέμα με Άγγελο!

Τι όνειρο αλήθεια είδε ο εμπνευστής αυτής της φήμης και πόσο πολύ τον ενοχλεί η πρωτιά του  ΠΑΟΚ στη Super League; Πόσο πολύ άραγε τον ενοχλεί κάθε φορά που το μάτι του πέφτει στον βαθμολογικό πίνακα; Πολλά είναι τα ερωτήματα που θα μπορούσαν να τεθούν στον καραγκιόζη που έφτιαξε ένα αστείο κείμενο και με την εύκολη μέθοδο του copy paste την αναπαρήγαγαν ακόμη και ΠΑΟΚτσήδικα ΜΜΕ, χωρίς καθόλου να προβληματιστούν και να βάλουν τη λογική τους να μιλήσει...

Είμαι σίγουρος ότι πολύ από αυτούς θα γούσταραν σαν τρελοί να δουν τον Αναστασιάδη να κατηφορίζει στην Εθνική ομάδα και να γίνεται δεκανίκι του Σαρρή που αμφισβητήθηκε εντονότατα, σε βαθμό κραξίματος, για την πρόσληψη Ρανιέρι και την κάκιστη πορεία των τελευταίων μηνών. Καλά ρε είστε σοβαροί; Είναι ποτέ δυνατόν ένας ατόφιος ΠΑΟΚτσής να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να δεχτεί να γίνει εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την παρούσα στιγμή; Είναι δυνατόν ο άνθρωπος στο πρόσωπο του οποίου υπάρχει καθολική αναγνώριση από τον κόσμο, ο άνθρωπος που το καλοκαίρι πήρε την Κ20 για προετοιμασία, χωρίς να διαμαρτυρηθεί και έφτασε στα μισά του Δεκέμβρη να έχει τον Δικέφαλο στο +4 από τον γάβρο, έχοντας νικήσει την ομάδα του χοντρού με 1-3 στο τηγάνι, να περνάει από το μυαλό του σκέψη Εθνικής;

Πόσο στημένοι και εγκάθετοι είναι όλοι αυτοί που δημοσιεύουν τέτοιες παπαριές; Όλα στο βωμό του κλικ και της ακροαματικότητας λοιπόν, χωρίς να υπολογίζουν απολύτως τίποτε!

Η ομάδα, έχει το τετραήμερο που ακολουθεί δύο παιχνίδια ΤΕΛΙΚΟΥΣ, δύο παιχνίδια τα οποία αν τα κερδίσει θα μπορούμε να μιλάμε για άλλα πράματα. Παραμονές τόσο σπουδαίων αγώνων εμείς ασχολούμαστε με το κατά φαντασία θέμα Αναστασιάδη! Αντί να είμαστε μια γροθιά, "σκοτωνόμαστε" με τους ραδιοφωνατζήδες που φροντίζουν να συντηρούν το θέμα για δικούς τους λόγους. Αδέρφια, γράψτε τους εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, ξεχάστε αυτά που διαβάσατε/ακούσατε σήμερα και όλοι μαζί συνεχίζουμε αυτό που ξεκίνησε στα τέλη Αυγούστου, για να είμαστε τον Μάιο καλά! 

Υ.Γ. Ότι έγραψα πιο πάνω δεν εκφράζουν "το θέλω μου", αλλά την πραγματικότητα...

Διαβάστε ακόμη...