Έχουμε χαζέψει τελείως;

Εκτός από την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, σε εξελιξη είναι η προσπάθεια της διοίκησης να έρθει σε συμφωνία με τους Τζανδάρη και Κατσικά...
Daimon4 Daimon4
Έχουμε χαζέψει τελείως;

Δύο παίκτες που αγωνίζονται φέτος βασικότατοι, με σημαντική προσφορά αναμφίβολα, αλλά με το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων τους να κολλάει επικίνδυνα. Όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ έκανε συγκεκριμένες προτάσεις στους δύο παίκτες με τα νούμερα μόνο υποτιμητικά να μη είναι για αυτούς. Πιο συγκεκριμένα στον Τζανδάρη (παίκτης βγαλμένος από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ) προτάθηκε συμβόλαιο τετραετές με ετήσιες αποδοχές 60.000 € που μαζί με τα μπόνους μπορεί να ανέβουν στις 80.000 €. Μιλαμε για 240.000 - 320.000 € σε βάθος τετραετίας για ένα παιδί που ουσιαστικά φέτος ξεκίνησε τα σοβαρά επαγγελματικά του βήματα... Και φυσικά είναι στο χέρι του το επόμενο συμβόλαιο να είναι ακόμη καλύτερο!

Όσον αφορά τον Κατσικά, ο Αναστασιάδης τον εμπιστεύτηκε θέση βασικού, άρπαξε την ευκαιρία -ελλείψει ανταγωνισμού- καθιερώθηκε και πήρε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του. Σε αυτόν ο ΠΑΟΚ προσφέρει (εδώ και αρκετό καιρό) 150.000 € το χρόνο, για κλειστό τριετές συμβόλαιο. Σύνολο: 450.000 €!

Παρά τις πολύ καλές -οικονομικά- προτάσεις, οι δύο παίκτες δεν έχουν απαντήσει, αν και έχουν περάσει μέρες από τη στιγμή που αυτές υποβλήθηκαν. Σε μια εποχή που ο Δικέφαλος είναι από τις ελάχιστες ομάδες που πληρώνει την πρώτη κάθε μήνα, σε μια εποχή που πολλοί θα παρακαλούσαν για τέτοια συμβόλαια, Κατσικάς και Τζανδάρης δεν έχουν ακόμη απαντήσει!

Επειδή πιστεύω πως πίσω από όλα αυτά κρύβονται κάποιοι ξύπνιοι μάνατζερς, και επειδή ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως υπολογίζει σε αυτούς τους δύο παίκτες, καλό θα ήταν να τελειώνει το θέμα τους και για το δικό τους συμφέρον και να μην αφήνουν κάποιους από τον περίγυρο να τους φουσκώνουν τα μυαλά, τάζοντάς τους λαγούς με πετραχήλια!!!

Ας αναλογιστούν που βρισκόταν τέτοια εποχή πριν ένα ακριβώς χρόνο και ας φροντίσουν να τελειώσει το θέμα τους, γιατί όπως λέει ο σοφός λαός: 'Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια"! 

 

Διαβάστε ακόμη...