Κίνηση που δείχνει ... οικογένεια!

Το βράδυ της Τετάρτης, στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ στην Πολωνία, η ατυχία χτύπησε με τον χειρότερο τρόπο την πόρτα του Κώστα Χαραλαμπίδη, 71" πριν τελειώσει το παιχνίδι με την Zielona Gora...
Daimon4 Daimon4
Κίνηση που δείχνει ... οικογένεια!

Ο 38χρονος παίκτης -όπως έγινε γνωστό την επόμενη μέρα- υπέστη ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα. Ένας τραυματισμός που θα τον κρατήσει 3-4 μήνες εκτός γηπέδων, χάνοντας μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν. Η ψυχολογία του παίκτη, όπως είναι λογικό είχε πέσει στα τάρταρα, καθώς το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ηλικία του ίσως του έφεραν σκέψεις πως έφτασε το τέλος της πολυετούς καριέρας του...

Και κάπου εδώ ήρθε η είδηση, μέσα από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κώστα Χαραλαμπίδη και να ενεργοποιήσει από τώρα και την δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του, το οποίο λήγει πλέον στο τέλος της σεζόν 2015-16."

Ο Μπάνε Πρέλεβις - αυτός που πρόσφατα βρέθηκε στο στόχαστρο μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, που λοιδορήθηκε και από ΠΑΟΚτσήδες, γιατί δεν δέχτηκε το αίτημα του γάβρου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του νεκρού οπαδού του Ερυθρού Αστέρα- ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφαση της διοίκησης, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αναγνώριση που τυγχάνει ο Χαραλαμπίδης για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα.

Μια απόφαση βάλσαμο για τον άτυχο αρχηγό του Δικεφάλου, τις πολύ δύσκολες ώρες που πέρασε και περνάει τα τελευταία 24ωρα. Μια απόφαση που δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, το πώς λειτουργεί η ΚΑΕ σε εποχές στιγνού επαγγελματισμού, στις οποίες ο παράγοντας άνθρωπος έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, με το συμφέρον να βρίσκεται στην κορυφή αυτής της πυραμίδας.

Έχουμε γράψει πολλά για τον Μπάνε από αυτήν εδώ τη σελίδα, τόσο για την τεράστια προσφορά του στον ΠΑΟΚ σαν παίκτη -προσωπικά τον θεωρώ κορυφαίο στην ιστορία ΟΛΩΝ των τμημάτων του συλλόγου από το 1926 και εντεύθεν- τώρα όμως "αναγκάζομαι" να του πω ένα ακόμη μεγάλο "εύγε" για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα, αποδεικνύοντας πως η ομάδα μπάσκετ είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια που είναι πάντα κοντά στα παιδιά της!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...