Ευαισθησία ή παιχνίδι εντυπώσεων;

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού την απάντηση την γνώριζαν πιθανότατα από πριν. Παρόλα αυτό το ζήτησαν...
Daimon4 Daimon4
Ευαισθησία ή παιχνίδι εντυπώσεων;

Όπως έγινε γνωστό, πριν  το τζάμπολ του αγώνα στο ΣΕΦ, οι άνθρωποι του γάβρου, ζήτησαν από τον ΕΣΑΚΕ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 30χρονου οπαδού του Ερ. Αστέρα (Μάρκο Ίβκοβιτς), που έχασε τη ζωή του στην Πόλη. Ο ΕΣΑΚΕ τους παρέπεμψε στον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως θα πρέπει να συμφωνήσει και αυτός, κάτι που δεν έγινε τελικά και το θέμα τελείωσε κάπου εκεί ή... καλύτερα άρχισε κάπου εκεί!

Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να κατηγορούν την ασπρόμαυρη ΚΑΕ για τη στάση της, ισχυριζόμενοι πως ο θάνατος δεν έχει χρώματα και ομάδες, ενώ από την άλλη δεν ήταν λίγοι αυτοί που συντάχθηκαν με την απόφαση, δίνοντας δίκιο στους ανθρώπους της ομάδας για τη στάση τους πάνω στο ιδιαίτερα λεπτό αυτό θέμα.

Αυτό που είναι ολοφάνερο πάντως είναι πως, ο γάβρος ήθελε να καλλιεργήσει μέσα από ένα πέρα για πέρα δυσάρεστο γεγονός, τις δημόσιες σχέσεις του με την ομάδα της Σερβίας.

Προσωπικά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ δεν αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Ίβκοβιτς, αλλά αρνήθηκε να μπει στο παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων της ΚΑΕ θρήνος. Άλλωστε οι νεκροί, σε οποιαδήποτε ομάδα και αν ανήκουν, έχουν αναμφίβολα τον απεριόριστο σεβασμό μας.

Με τους ζωντανούς "εκμεταλλευτές καταστάσεων" όμως, το θέμα πάει αλλού...

Δηλαδή αν το σημερινό παιχνίδι γινόταν λίγες μέρες μετά το θάνατο του Ευθύμη Λιάκα και του Κώστα Ντόλια (ας πούμε) θα είχαμε πάλι το ίδιο αίτημα από την ομάδα του Πειραιά στο παιχνίδι που θα έδιναν με κάποιον άλλον αντίπαλο;  

Υ.Γ. Περιμένω/ουμε -με μεγάλο ενδιαφέρον- από την ΚΑΕ να τοποθετηθεί για αυτό το θέμα και να εκφράσει τη δική της άποψη. Ίσως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που αγνοούμε όλοι μας...    

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...