Σκύλοι και κοπρόσκυλα ...

Εδώ και πάρα πολύ καιρό ήθελα να γράψω λίγες γραμμές για γνωστή ιστοσελίδα αθλητικού (και όχι μόνο) περιεχομένου, που όποτε της καπνίσει ασχολείται με τον ΠΑΟΚ, εξαπολύοντας μέσα από κείμενα ... αστειότητες.
Daimon4 Daimon4
Σκύλοι και κοπρόσκυλα ...

Θαρρείς και οι άνθρωποι έχουν έναν και μοναδικό σκοπό, εδώ και πολλά χρόνια: Να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Δικέφαλο, μέσα από απίστευτες ανακρίβειες, μέσα από γελοία δημοσιεύματα -ανυπόγραφα- και μέσα από πληθώρα ειδήσεων στις οποίες έχει διαστρεβλωθεί η αλήθεια, μια λέξη που προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους.

Με μοναδικό στόχο το "κλικ", με τίτλους παραπλανητικούς και στοχευμένους ώστε να τσιμπήσει ο αναγνώστης, με υποθέσεις που 99,9/100 πέφτουν στο κενό, πιστεύουν οι άνθρωποι ότι αυτό που κάνουν λέγεται δημοσιογραφία!

Κάτω από τα κείμενά τους οπαδοί όλων των ομάδων τους "κράζουν" με τρόπο εξευτελιστικό πολλές φορές, όμως το αυτί τους δεν ιδρώνει με τίποτε! Είπαμε στο βωμό του "κλικ" δεν συμβαίνει και κάτι αν σε φτύνουν πατόκορφα... Πες ότι βρέχει ρε αδερφέ...

Το παιχνίδι και ο ρόλος τους έχει γίνει αντιληπτός από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Ας σταματήσουμε να τρώμε το "τυράκι" που μας προσφέρουν! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...