Αφήστε τον να δουλέψει!

Δεν πέρασε απαρατήρητη στη συνέντευξη τύπου του Αναστασιάδη -μετά την πρόκριση επί της Ζίμπρου- η δήλωσή του ότι αν δεν προκρινόταν ο ΠΑΟΚ, κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελούσε παρελθόν! 
Daimon4 Daimon4
Αφήστε τον να δουλέψει!

Θυμηθείτε το τι είπε σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να έφευγε, εάν ο ΠΑΟΚ δεν προκρινόταν:  "Κατά πάσα πιθανότατα. Συνήθως έτσι γίνεται. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι πολύ απλά τα πράγματα". Ενώ λίγο νωρίτερα είχε πει: "Εάν ήταν να φύγω σήμερα θα είχα φύγει χαρούμενος γιατί δούλεψα πολύ με τα παιδιά. Γνωρίζω τι γίνεται, δεν πετάω στα σύννεφα. Ότι και να συμβαίνει, όταν ο Θεός είναι μαζί μου κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα".

Να τον έδιωχναν δηλαδή, για να είμαστε ακριβέστεροι. Ποιοι; Αυτοί που φόρτωσαν πέρσι την ομάδα με εξωπραγματικά -για την αξία των παικτών που ήρθαν- συμβόλαια και φέτος τον άφησαν να κάνει προετοιμασία με την Κ20; Αυτοί που όπου σταθούν και όπου βρεθούν τον κατηγορούν και τον χλευάζουν; Αυτοί που κόπτονται για το καλό του ΠΑΟΚ και στήριξαν με νύχια και με δόντια τον προκάτοχο του Στέφενς, όταν η ομάδα αποκλείστηκε από την Ραπίντ! Αυτοί που μας παρουσίασαν "12 αυτοματισμούς" για να μάς πείσουν πως άλλα βλέπουν τα μάτια μας και άλλα τα δικά τους;

Ο Άγγελος Αναστασιάδης - και οποιοσδήποτε άλλος ήταν στη θέση του- είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ και σαν τέτοιος θα πρέπει να αντιμετωπίζετε! Όπως διατυμπάνιζαν πως ο εκάστοτε προπονητής του Δικεφάλου είναι ΘΕΣΜΟΣ, και τον στήριζαν, έτσι θα πρέπει να βλέπουν και τον νυν τεχνικό!

Δεν γίνεται ο πλέον πολυνίκης προπονητής του ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζεται με τέτοιο τρόπο από "περαστικούς" που βρίσκονται την παρούσα στιγμή γύρω από την ομάδα. Όλες αυτές τις μέρες η προπαγάνδα γύρω από το όνομά του πήγαινε σύννεφο! Γιατί ρε μάγκες; Επειδή δεν δίστασε να κάνει προετοιμασία με την Κ20, εξαιτίας του ότι έκλεισαν οι κάνουλες; Ας ερχόταν οι τελευταίοι προπονητές του ΠΑΟΚ και να αποδεχόταν τη θέση στον ασπρόμαυρο πάγκο με αυτό το υλικό και με αυτή την αμοιβή! Ούτε έξω από την Τούμπα δεν θα περνούσαν!

Η σημερινή πρόκριση ίσως αποφορτίσει για λίγες μέρες το "βαρύ κλίμα", μέχρι βέβαια το επόμενο στραβό αποτέλεσμα (μακάρι να μην έρθει), όπου και πάλι θα βγει στην επιφάνεια η αμφισβήτηση. Αφήστε τον να δουλέψει -το δικαιούται με δεδομένη την προσφορά του στην ομάδα- και να κριθεί μετά από μήνες, όπως συνέβη και με τους προκατόχους του. Και αν η ομάδα δεν είναι καλά, τότε ας παρθούν αποφάσεις. Το να αισθάνεται όμως ο κάθε προπονητής όλη αυτή την πίεση, σε κάθε παιχνίδι δεν βοηθάει στη σωστή λειτουργία της ομάδας. Αυτό το καταλαβαίνουμε ΟΛΟΙ. Εκτός βέβαια και αν αυτό δεν απασχολεί τους ιθύνοντες και κάποια φερέφωνα, που έχουν ήδη άλλα πράματα στο μυαλό τους...

Δεν θα το έγραφα το παραπάνω κείμενο αν ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας δεν έκανε τη δήλωση που παρέθεσα στην αρχή. Μια δήλωση που θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους, καθώς εκφράζει με πολύ απλά λόγια το τι συμβαίνει!

Υ.Γ. Ο "τραγικός" ραδιοφωνικός παραγωγός που ισχυριζόταν μέχρι πρόσφατα ότι ο Περέιρα είναι μεταγραφή από το κάτω ράφι, ας ετοιμάζεται για μεγαλόπρεπη κωλοτούμπα, αν βέβαια έχει τα @@ να το παραδεχτεί...           

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...