Ανακοίνωση - μνημείο της ΕΠΟ!

Eίδαν πολλά τα μάτια μου όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως η χτεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, αποτελεί δίχως άλλο ... μνημείο!
Daimon4 Daimon4
Ανακοίνωση - μνημείο της ΕΠΟ!

Με αφορμή την κόντρα της με τη διοίκηση του βάζελου, έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ εκθέτει τον εαυτό της. Διαβάστε τι αναφέρεται σε αυτήν:

«Προφανέστατα η μνήμη του κυρίου Αλαφούζου είναι ασθενική!!Γιατί αν δεν ήταν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα θυμόταν με ποιον τρόπο η ομάδα του αγωνίστηκε στη διοργάνωση του τελευταίου πρωταθλήματος. Να του φρεσκάρουμε λοιπόν τη μνήμη τονίζοντας ότι τόσο η UEFA όσο και η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν είχαν δώσει στον Παναθηναϊκό άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο πρωτάθλημα μετά από την απόφαση που έλαβε Επιτροπή Δικαστών της ΕΠΟ. Αυτών των δικαστών τους οποίους ο κ. Αλαφούζος και οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοί του τώρα μειώνουν και λοιδωρούν. Εκείνη η απόφαση λοιπόν έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στον Παναθηναϊκό ο οποίος έπαιξε στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας μέσω αυτού το δικαίωμα ν αγωνιστεί στην προκριματική φάση του Champions League !!! Αυτά για να βοηθήσουμε τον κύριο Αλαφούζο θα θυμηθεί καλύτερα...»

Τι μας είπαν ρε σεις οι άνθρωποι; Πώς η ομάδα που πήρε το περσινό κύπελλο, η ομάδα που έπαιξε προκριματικά στο Champions League, κλέβοντας τη θέση του ΠΑΟΚ, έπαιξε χάρη στην απόφαση της Επιτροπής Δικαστών!!! Το καταλάβατε; Κανένας εισαγγελέας, καμία αδέκαστη δικαστική αρχή δεν τα διάβασε να επέμβει άμεσα;

Είναι δυνατόν η ίδια η ΕΠΟ να βγάζει κάρτα τον εαυτό της και να παραδέχεται εύνοια του βάζελου; Κι όμως έγινε και αυτό!

Όταν χρόνια τώρα ουρλιάζουμε πως ΟΛΑ παίζονται στα κέντρα αποφάσεων, στα οποία ο ΠΑΟΚ είναι προκλητικά απών από καταβολής ελληνικού πρωταθλήματος, μάς λένε γραφικούς και ότι κυνηγάμε χίμαιρες. Κοιτάξτε τώρα πως κινείται το παρασκήνιο! Πώς βολεύει καταστάσεις και "δεν σβήνει" μεγάλες αθηναϊκές ομάδας!

Ο πραγματικός εχθρός είναι εκεί και στην κάθε ευκαιρία μας "ραμφίζει". Δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας μας, είναι υπαρκτός, και έχει όνομα...

Θυμηθείτε τη ζημιά που έκανε η ΕΠΟ του Σαρρή στον ΠΑΟΚ στο θέμα της τιμωρίας για τα όσα έγιναν στο ματς κυπέλλου με τον γάβρο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...