Μήνυμα προς ΟΛΟΥΣ!

Ο τεχνικός του Δικεφάλου το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε την αποστολή για το Κισινάου, χωρίς σε αυτήν να συμπεριλαμβάνονται οι Τζαβέλλας - Βίτορ...
Daimon4 Daimon4
Μήνυμα προς ΟΛΟΥΣ!

Το ρεπορτάζ έφερε στο φως της δημοσιότητας το τι συνέβη και ο Αναστασιάδης οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση. Λίγο πολύ τα όσα ειπώθηκαν είναι γνωστά και ουσιαστικά αυτό που επιβεβαίωσε ο προπονητής του Δικεφάλου, είναι πως σε θέματα πειθαρχίας δεν δέχεται "μύγα στο σπαθί του".

Με δεδομένο ότι από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην ομάδα ο Αναστασιάδης επέμενε πως πρώτος στόχος είναι η δημιουργία οικογενειακού κλίματος μεταξύ των παικτών, κάτι το οποίο οδήγησε σε αποπομπή όσων το διαταράσσουν, ανεξάρτητα από ονόματα, βλέπουμε κάποιους να μην το έχουν εμπεδώσει, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι σε δηλώσεις τους από την Ολλανδία, το τόνισαν!

Σίγουρα η μη παρουσία των δύο αμυντικών σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι πολλαπλασιάζει τα αγωνιστικά προβλήματα του Δικεφάλου, σε μια θέση στην οποία η ομάδα έτσι κι αλλιώς "πονούσε". Παρόλα αυτά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, βάζει σε δεύτερη θέση την αναγκαιότητα της χρησιμοποίησης των δύο παικτών, προκειμένου να προφυλάξει το κλίμα στην ομάδα. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά το τι θα ακουστεί στο απευκταίο στραβό αποτέλεσμα, αλλά στέλνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα πως οι ατίθασες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση.

Προσωπικά θα συμφωνήσω απόλυτα με τη στάση του, θα του δώσω όλο το δίκιο, καθώς αυτός είναι ο υπεύθυνος για τη δημιουργία ΟΜΑΔΑΣ. Η ευθύνη στη "στραβή", δεν θα πάει στον Αναστασιάδη στη συγκεριμένη περίπτωση, αλλά σε αυτούς που έκαναν άνω κάτω την ομάδα παραμονές ευρωπαϊκού αγώνα.

Αυτοί έπρεπε να το σκεφτούν πριν υποπέσουν στα παραπτώματα, γιατί όπως όλα δείχνουν θα κριθούν λίαν συντόμως...    

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...