Όπου υπάρχει καπνός ...

Μέρες τώρα ακουγόταν δεξιά και αριστερά φημολογία για δυσαρέσκεια του Πάμπλο Γκαρσία, λόγω της μη υπογραφής συμβολαίου, ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η συμμετοχή του στο προπονητικό τιμ.
Daimon4 Daimon4
Όπου υπάρχει καπνός ...

Ο Ουρουγουανός ήξερε από τα μέσα Μαΐου πως με απόφαση της διοίκησης και του μεγαλομετόχου θα μπει στο προπονητικό τιμ, δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη, και έτσι βρέθηκε με την ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της τόσο στο Ελατοχώρι, όσο και στο Οοστερμπεκ, δείχνοντας μάλιστα εξαιρετική προσαρμογή στον καινούριο του ρόλο.

Παρόλα αυτά η ΠΑΕ δεν έκλεινε το θέμα με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων και έτσι δύο μήνες και κάτι μέρες μετά ο Γκαρσία μετράει διαδοχικές απουσίες από τις προπονήσεις και σήμερα δεν ακολούθησε την αποστολή για τη Νάπολι!

Προφανώς είναι χολωμένος από την κατάσταση που διαμορφώθηκε και πλέον το μέλλον του στον πάγκο του Δικεφάλου είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Επειδή και στο πρόσφατο παρελθόν η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων προς το πρόσωπο του Γκαρσία ήταν σε πλήρη αντιδιαστολή με την προσφορά του Ουρουγουανού στην ομάδα,  η υποθεση θα πρέπει να προσεχτεί, καθώς ο Πάμπλο είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ...

Παρεπιπτόντως η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοεσελίδα της έχει συμπεριλάβει τον Γκαρσία στο τεχνικό επιτελείο, όμως  στην πράξη ίσως αυτό και να μην σημαίνει τίποτε. 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...