Ποιος έχασε πραγματικά;

Ένας παίκτης για τον οποίον ο ΠΑΟΚ είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, κατηφορίζει όπως όλα δείχουν στον Πειραιά...
Daimon4 Daimon4
Ποιος έχασε πραγματικά;

Προσωπικά δεν θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχασε κάποιο κελεπούρι και είμαι σχεδόν βέβαιος πως η καριέρα του Τρικαλινού μέσου θα συνεχιστεί σε μια μικρομεσαία ομάδα της Λίγκας, καθότι στην ομάδα της Μουνιχίας δεν χωράει... Όπως δεν χώρεσε ο Ντε Βινσέντι, ο Τάτος και αρκετοί άλλοι. Η άποψη είναι απόλυτα ρεαλιστική και σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζει "πίκρα" και τα σχετικά. Δεν έχασε ο Δικέφαλος από τη μη έλευση του Φορτούνη, αλλά ο παίκτης από το επόμενο βήμα που επέλεξε για την καριέρα του.

Καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε ο μάνατζέρ του, με τον οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια πολλές παρτίδες. Πιο συγκεκριμένα ο Κουτσολιάκος όχι μόνο είναι μάνατζερ αρκετών παικτών που ανήκουν σήμερα στο ρόστερ της ομάδας (πρόσφατα στη λίστα μπήκε και ο Κουλούρης), αλλά έχει διαμεσολαβήσει σε πολλά μεταγραφικά πάρε δώσε τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό της ΠΑΕ. Με πολύ απλά λόγια έχει κερδίσει ουκ ολίγα από την εμπλοκή του σε μεταγραφές... Είναι ο άνθρωπος που "ελέγχει" την αγορά της Γερμανίας για λογαριασμό Ελλήνων παικτών και αυτός που κανονίζει τα πάρε - δώσε...

Ο Τύπος βοά σήμερα πως δικός του δάχτυλος καθόρισε την μετακίνηση Φορτούνη, πράττοντας κατά το συμφέρον του πελάτη του και προτρέποντάς τον να πάει εκεί που λέγεται πως θα πάει (δεν ανακοινώθηκε ακόμη). Ας το δει με τον ίδιο τρόπο και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και ας κόψει τα πάρε δώσε μαζί του. Ωμά, επαγγελματικά, όπως ο ίδιος κινείται. Στο κάτω κάτω δεν είναι ο τελευταίος μάνατζερ επί γης.  

Καλά έκανε η ΠΑΕ και έκανε γνωστό το ότι απέσυρε σχετικά έγκαιρα το ενδιαφέρον της για τον παίκτη που παλιότερα αγωνιζόταν στις ακαδημίες του γάβρου και την τελευταία τριετία στην Καϊζεσλάουτεν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...