Λεπτοί χειρισμοί...

Mε έκπληξη διαβάζω τις τελευταίες ώρες για τις κινήσεις του νεόκοπου μάνατζερ ο οποίος εκπροσωπώντας τον Ergys Kace, άρχισε να προβάλει και να μεταφέρει στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ "περίεργες απαιτήσεις"...
Daimon4 Daimon4
Λεπτοί χειρισμοί...

Ο νεαρός χαφ του Δικεφάλου που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις από την αρχή της χρονιάς, είναι αναμφίβολα δυσανάλογα με την προσφορά του στην ομάδα αμειβόμενος, αλλά φυσικά για αυτό δε νομίζω να ευθύνεται η ΠΑΕ που δεν μπορούσε να είχε μεγαλύτερο συμβόλαιο σε κάποιον παίκτη ο οποίος μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν είχε δείξει και πολλά πράματα.

Θεωρώ τίμια την κίνησή της να καλέσει τον παίκτη για να συζητήσουν την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, ένα χρόνο και κάτι πριν αυτό ολοκληρωθεί, θέλοντας συν τοις άλλοις να αποφύγει κάποιο πιθανό "τρύπημα", από κάποιους που επωφθαλμιούν τον παίκτη και οι οποίοι λογικά δε θα είναι λίγοι.

Και μπήκαμε λοιπόν στη διαδικασία των συζητήσεων... Ο Κάτσε έχει επιλέξει να τον εκπροσωπεί ένας άνθρωπος τον οποίον δε σας κρύβω ότι δεν έχω σε καμία, μα καμία απολύτως υπόληψη (αναφέρομαι στα χρόνια που υπήρξε ποδοσφαιριστής και μόνο σε αυτά). Έναν άνθρωπο ο οποίος στο παρελθόν έχει γράψει -δις- την ομάδα μας, όταν αυτή του έκανε ισάρριθμες προτάσεις, για δικούς του λόγους (άσχετα αν μας βγήκε σε καλό).

Δεν είμαι σε θέση να ξέρω που θα καταλήξει τελικά αυτή η ιστορία, εκείνο όμως που πραγματικά δε θέλω είναι να γίνει άνω κάτω ο Κάτσε, από ενέργειες κάποιου ή κάποιων που μπορούν εύκολα να φουσκώσουν τα μυαλά του νεαρού και να έχουμε άλλα...

Κλείνοντας, θέλω να σημειώσω πως ίσως κάποιοι να μυρίστηκαν χρήμα στην ΠΑΕ και θα αρχίσουν να ζητάνε το προσεχές διάστημα "τον ουρανό με τα άστρα" για να φέρουν στην ομάδα παίκτες. Αναφέρομαι φυσικά στους διάφορους μάνατζερ...  Είναι ένα ζήτημα που άρχισε να διαφαίνεται στον ορίζοντα και ασφαλώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ... εξυπνάδα!  

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...