Εδώ παπάς εκεί παπάς...

Aν διαβάσει κανείς τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τελευταία στο διαδίκτυο και συσχετίζονται με την ομάδα μας, θα διαπιστώσει πως τα περισσότερα εξ αυτών κάνουν λόγο για ... μεταγραφές!
Daimon4 Daimon4
Εδώ παπάς εκεί παπάς...

Τι και αν βρισκόμαστε ακόμα στο Σεπτέμβρη, τι κι αν η ομάδα είναι σε φάση που προσπαθεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό, τι κι αν μόλις πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η τελευταία μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού! Η παρέλαση των υποψήφιων μεταγραφιικών στόχων έχει ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα έγιναν πρωτοσέλιδα και κεντρικά, σε εφημερίδες και ιστοσελίδες αντίστοιχα...

Οι μάνατζερς έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και καθότι έχουν μυριστεί χρήμα στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ μετά την έλευση του Σαββίδη, διοχετεύουν μέσω των φερεφώνων τους, ονόματα παικών που είναι ... ένα βήμα πριν την υπογραφή συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ!

Κάποια από τα ονόματα που διάβασα είναι πραγματικά για γέλια, κάποια άλλα απλησίαστα για τα οικονομικά μας δεδομένα (ακόμα και τα καινούρια). Αμφότεροι οι λόγοι που μόλις προανέφερα δεν πτοούν τους επαγγελματίες του είδους, οι οποίοι στην προσπάθεια να πασάρουν τους πελάτες τους κάνουν κυριολεκτικά τα πάντα.

Και όλα αυτά ενώ ο Δικέφαλος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και οι παίκτες του έχουν και αυτιά και μάτια ώστε να διαβάζουν τα γραφόμενα. Τι εντύπωση μπορεί να κάνει στους νεαρούς που πασχίζουν για την καθιέρωση μέσα από τα παιχνίδια, όταν ακούνε δεξιά και αριστερά πως έρχεται ο τάδε, έρχεται ο δείνα. Ακριβώς σε αυτό το σημείο είναι η μεγαλύτερη ένστασή μου στην ακατασχετη μεταγραφολογία, που κατά τη γνώμη μου μόνο κακό κάνει στην ομάδα. 

Ας μείνουν στην άκρη του μυαλού όλων οι ... επικείμενες μεταγραφές και ας επικεντρωθούνε στα παιχνίδια που είναι πλέον σε συνεχή ροή. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να 'χαμε να λέγαμε...   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...