Σαν να μην τρέχει τίποτε...

Ιστορική ημέρα για τον ΠΑΟΚ η σημερινή καθώς η διακαής επιθυμία ετών να βρεθεί κάποιος σοβαρός επιχειρηματίας να αναλάβει τις τύχες του πήρε σάρκα και οστά... Μια ημέρα όμως που για κάποιους ήταν σαν να μην υπήρξε!
Daimon4 Daimon4
Σαν να μην τρέχει τίποτε...

Δεν μπορώ να πω ότι μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η στάση των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας (κρατικών και μη) όλες αυτές τις τελευταίες μέρες που αδιαφόρησαν πλήρως για τη μεταβίβαση των μετοχών της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Ίσως θεώρησαν ότι είναι κάτι που συμβαίνει κάθε τρεις και λίγο.

Τα ίδια κανάλια λίγες μέρες πριν μας βομβάρδιζαν με τα τεκταινόμενα σε αθηναϊκή ΠΑΕ, ενημερώνοντάς μας κάθε τρεις και λίγο για τις κινήσεις της ... "συμμαχίας".  Τόσα χρόνια δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να αγνοούν συστηματικά το μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Βόρειας Ελλάδας -με οπαδούς σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη- και έναν από τους μεγαλύτερους της χώρας.

Ο ΠΑΟΚτσής γνωρίζει πολύ καλά πως η ενημέρωσή του δεν θα έλθει από εκεί, αλλά το σημερινό νομίζω ξεπέρασε τα όρια. Αυτοί κεί κάτω θυμούνται τον ΠΑΟΚ μόνο αν έχουν συμβεί επεισόδια ή κάτι που μειώνει το κύρος της ομάδας. Μόνο τότε ασχολούνται με τον "Δικέφαλο".

Όταν συνέβη κάτι αντίστοιχο με ομάδες του τέως ΠΟΚ (αλλαγή ιδιοκτησιακού) μας τα ζάλιζαν με συνεχείς ανταποκρίσεις σε βαθμό αηδίας. Τώρα μούγκα. Σαν να μην τρέχει τίποτε ...

Κλείνοντας, ελπίζω ο καινούριος μεγαλομέτοχος να αφουγκραστεί τον ασπρόμαυρο σφιγμό μας και να πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που ονειρευόμαστε, όσο πιο ψηλά γίνεται. Για να δει επιτέλους αυτός ο τεράστιος λαός την ομάδα του εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Διαβάστε ακόμη...