"Μάχη" στη Super League!

Πραγματοποιείται το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της Super League η πολυαναμενόμενη έκτακτη συνεδρίαση του Δ Σ της διοργανώτριας αρχής, μια συνεδρίαση που περιμένει την ολοκλήρωσή της πολύς κόσμος...
Daimon4 Daimon4
"Μάχη" στη Super League!

Φυσικά το θέμα που καίει είναι "οι αποφάσεις της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της Ε.Π.Ο. σχετικά με τις αδειοδοτήσεις ομάδων της Super League." Οι ενδιαφερόμενοι έχουν κινήσει γη και ουρανό για να σώσουν την παρτίδα και να μπορέσουν να κάνουν έστω δύο μεταγραφές στη μεταγραφική περίοδο που είναι σε εξέλιξη και σε αυτήν την προσπάθεια πρωτοστατούν ο "υπό διάλυση" συμπολίτης και η ΑΕΚ.

Ο φίλαθλος κόσμος γίνεται για μια ακόμα φορά θεατής στην προσπάθεια κάποιων, να ανοίξουν παράθυρα και κερκόπορτες προκειμένου να δημιουργήσουν συνθήκες επιβίωσής τους την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2012-13.

Δεν έχουν καταλάβει πως η εφαρμογή -επιτέλους- των νόμων είναι η μόνη λύση στα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το παρασκηνιακό παιχνίδι τις τελευταίες ώρες έχει οργιάσει, οι πρόσκαιρες συμμαχίες δίνουν και παίρνουν και όπως όλα δείχνουν σε λίγες ώρες θα γίνει μια πραγματική μάχη στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Στη συνεδρίαση θα δώσει το παρόν -όπως είναι γνωστό- και ο Ζήσης Βρύζας από τον οποίο ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα και φυσικά κόντρα σε όλους αυτούς που κοιτάζουν το εφήμερο σήμερα. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ για να πάρει την αδειδότηση είχε μεριμνήσει και είχε προγραμματίσει μήνες πριν, σε εποχές στις οποίες παράγοντες των ομάδων αυτών γέμιζαν τα ερτζιανά με πομπώδεις δηλώσεις. Τώρα ήρθε η ώρα να προσγειωθούν στην πραγματικότητα και να δουν τα συντρίμια τους...

Kαι θα μου κάποιος: Καλά ρε φίλε αν ήταν ο ΠΑΟΚ στη θέση τους τα ίδια θα έλεγες; Η απάντηση είναι ένα δυνατό ΝΑΙ. Τα ίδια θα έλεγα, αφού όμως πολύ πιο πριν είχα αναζητήσει ΕΥΘΥΝΕΣ από τους δημιουργούς αυτού του σκηνικού για την ομάδα μας!

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...