Κοντή επιλεκτική μνήμη!

Στο αντίο του 2019, γινόμαστε μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων με τη γνωστή καλομαθημένη ομάδα να προσπαθεί να κάνει κάνει άνω κάτω το πρωτάθλημα, καθώς βλέπει πως ... της ξεφεύγει και φέτος!
Daimon4 Daimon4
Κοντή επιλεκτική μνήμη!

Με αιχμή του δόρατος τις εντελώς ανυπόστατες κατηγορίες προς της ΚΕΔ, τον Περέιρα, αλλά και συγκεκριμένους διαιτητές, προσπαθούν οι άνθρωποι να αποδείξουν ότι αδικούνται και να προκαλέσουν με κάθε τρόπο τη διακοπή του πρωταθλήματος! Ίσως αυτό είναι που τους βολεύει τη δεδομένη χρονική στιγμή, προσπαθώντας να καλύψουν δικά τους θέματα. 

Στο παιχνίδι αυτό όμως μπήκαν και οι διαιτητές για τους δικούς τους όμως λόγους καθώς δε φαίνεται να έχουν κοινή σημεία προσέγγισης με αυτούς. Στην ουσία όμως έστω και χωρίς να το θέλουν παίζουν το παιχνίδι τους.

Μόλις το προηγούμενο 24ωρο αυτοί που κόπτονται για την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου, πήραν μια ηχηρή σφαλιάρα από τις υπόλοιπες ΠΑΕ (πλην μίας), καθώς αυτές επέμειναν να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπάρχει.

Το παράδοξο στην ιστορία είναι πως αν υπάρχει στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου ένας σύλλογος που δε δικαιούται να διαμαρτύρεται για διαιτησίες  είναι πρωτίστως αυτοί!

Οι μνήμες στους παλιότερους από πέναλτι που κέρδιζαν παίκτες - βουτηχτές, ανύπαρκτα οφ σάιντ με τα οποία χρεωνόταν οι αντίπαλοι, άδικες αποβολές, είναι όχι απλά έντονες αλλά χαραγμένες στο μυαλό τους! Οι νεότεροι μπορούν εύκολα να πάρουν μια γεύση γκουγκλάροντας ... 

Κι όμως αυτοί που ΚΑΙ φέτος ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ ξεκάθαρα (ΟΦΗ, Αστέρας κτλ), διαμαρτύρονται εδώ και εβδομάδες για τη διαιτησία, σπέρνοντας κλίμα φόβου στους διαιτητές, καθώς ζητούν να κινηθεί διαδικασία μηνύσεων εναντίον τους, κάθε φορά που κατά τη γνώμη τους αδικούνται!

Δεν τους είδαμε όμως να ζητούν τα ίδια όταν πριν από λίγα χρόνια, αξέχαστα φιντάνια τους έδιναν σφυρίγματα, σπρώχνοντάς τους προς τους τίτλους, όπως άλλωστε αποκαλύφθηκε από την απομαγνητοφώνηση τηλεφωνημάτων της ΕΟ στην οποία επικεφαλής φέρεται να ήταν ο μη ρωτάτε ποιος.

Ή μήπως  πιστεύουν πως όλα αυτά ξεχάστηκαν; Ή μήπως δεν αντιλαμβάνονται πως στα μάτια των φιλάθλων μόνο θυμηδία προκαλούν τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες ... 

Η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό. Αν θέλουν να τη βελτιώσουν ακόμη περισσότερο ξέρουν το πώς!

- θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στην εγκληματική οργάνωση και να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν...

- θα πρέπει να κατονομαστούν επιτέλους οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης στον Τζήλο, όπως έπρεπε να είχε γίνει και με επιθέσεις σε άλλους διαιτητές παλιότερα...

- θα πρέπει να εφαρμόζονται νόμοι και αποφάσεις για ΟΛΟΥΣ και όχι να γίνονται διακρίσεις ... 

Τα παραπάνω δεν είναι ευχολόγιο, είναι πράγματα που μπορεί εύκολα να γίνουν φτάνει να υπάρχει πραγματική βούληση από την εκάστοτε πολιτεία! Υπάρχει όμως ; 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...