Ορίζει πλέον μόνος του το μέλλον του!

Αυτά που είδαμε να συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο θέμα των τηλεοπτικών του ΠΑΟΚ και την αντιμετώπιση που είχε ο νταμπλούχος Ελλάδας, δεν έχει όμοιό του σε παγκόσμια κλίμακα!
Daimon4 Daimon4
Ορίζει πλέον μόνος του το μέλλον του!

Οι προτάσεις τόσο του κρατικού καναλιού όσο και του συνδρομητικού, άγγιξαν τα όρια της ξεφτίλας, τα όρια της προσβολής και της διάκρισης μεταξύ των ανταγωνιστικών ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει μια επική απόφαση, μια απόφαση - σταθμό για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά χρονικά!

Χρόνια τώρα τα λέγαμε για το πώς αντιμετώπιζε το συνδρομητικό τον ΠΑΟΚ, με τις απείρου κάλλους τραγικές περιγραφές, χαμηλωμένα μικρόφωνα στην Τούμπα μην τυχόν και μεταφερθεί μέσω της τηλεόρασης ο παλμός του γηπέδου, με κινήσεις που σε πάμπολλες περιπτώσεις προκαλούσαν χωρίς ντροπή το περί δικαίου κοινό αίσθημα.

Φυσικά μνημειώδης θα μείνει στη σκέψη μας η φράση που περιλαμβάνεται στην πρόσφατη ανακοίνωσή τους: "Την ίδια στιγμή η N@v@ έχει συμφωνία με τις τρεις δημοφιλέστερες ομάδες, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, καθώς και με ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Βόλο και Πανιώνιο".

Τα διαβάζουμε και γελάμε! Οι τύποι πέταξαν τις μάσκες και μετέφεραν πλέον την κόντρα σε άλλο επίπεδο!

Και κάπου εδώ ήρθε η αντίδραση του ΠΑΟΚ, μια αντίδραση που πιστεύουμε πως θα αποφέρει στην ομάδα ακόμη περισσότερα έσοδα, χωρίς να κρέμεται ο σύλλογος από τα ... μπατζάκια κανενός καλοθελητή! Μια κίνηση που πιθανότατα θα μας δώσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ από τα δίχτυα όλων αυτών που επί χρόνια εκμεταλλεύονταν ένα από τα βαρύτερα brant name της χώρας.

Το PAOK tv θα μεταφέρει στις οθόνες μας τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου, ένα εγχείρημα που όμοιό του δεν έχει εμφανιστεί ever στην Ελλάδα και θεωρώ αυτονόητο πως θα το στηρίξουμε! 

Και κάτι πολύ σημαντικό: Το PAOK tv απευθύνεται στους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε όλον τον κόσμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βλέπουν την ομάδα και να απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα της Τούμπα, χωρίς κλειστά μικρόφωνα και χωρίς τους γραφικούς εκφωνητές που κατά καιρούς τυράννησαν τα αυτιά μας!

Αν μάλιστα το "προϊόν" αρχίσει να περπατάει μόνο από τα θεωρούμενα ντέρμπι η ΠΑΕ θα βάλει στα ταμεία της πολύ μεγάλα ποσά, τόσο από τις συνδρομές όσο βέβαια και από τις διαφημίσεις που θα παίζουν αποκλειστικά στο PAOK tv.

Υ.Γ. Εννοείται πως τελειώνοντας τις διακοπές μου, το πρώτο πράγμα που θα κάνω επιστρέφοντας στη βάση μου είναι να ... αλλάξω πάροχο σταθερής! Το περίμενα καιρό, δε θα πάει χαμένη η ευκαιρία!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...