Πελάτισσα και με τη ... βούλα!

Ένας ακόμη τελικός Κυπέλλου Ελλάδας (ο 77ος για την ακρίβεια) πέρασε στην ιστορία, με τον ΠΑΟΚ να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του για 7η φορά στη βίβλο των τροπαιούχων! 
Daimon4 Daimon4
Πελάτισσα και με τη ... βούλα!

Ανείπωτη η χαρά που μας χάρισε και φέτος η ομαδάρα μας, καθώς της κατάκτησης του Κυπέλλου προηγήθηκε αυτή του πρωταθλήματος, με το πρώτο νταμπλ να είναι πλέον γεγονός και ας είχαμε απέναντί μας ομάδες που αυτοχαρακτηριζόνταν σαν Μπαρτσελόνα της Ελλάδας και πρωταθλήτριες στα δοκάρια, στα κόρνερ και στα πλάγια άουτ!

Οι παίκτες του Λουτσέσκου το ΟΑΚΑ, όχι μόνο πλέον δεν το βλέπουν σαν ένα καταραμένο γήπεδο, αλλά αντίθετα εκεί ξεδιπλώνουν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές και παίρνουν διαδοχικές νίκες από τις αθηναϊκές ομάδες, κάτι που μέχρι πριν λίγα χρόνια, έμοιαζε με ουτοπία ...

Κι όμως είναι πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς, καθώς και με κόσμο και χωρίς κόσμο, ο ΠΑΟΚ σηκώνει σε αυτό το στάδιο ... κούπες! Κούπες πεντακάθαρες απέναντι σε ομάδα που κατοικοεδρεύει στο συγκεκριμένο γήπεδο εδώ και χρόνια!

Η χτεσινή (11/5) ήταν πολύ σημαντική νίκη καθώς εδραιώθηκε η απόλυτη κυριαρχία μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που ένα χρόνο και κάτι μήνες πριν, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ το πρωτάθλημα, αρχικά στην Τούμπα με τον ανεκδιήγητο Κομίνη και στη συνέχεια στις αίθουσες των αθηναϊκών δικαστηρίων!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πάρα πολύ δυνατά στη μάχη των εγχώριων τίτλων και τα χρόνια που έρχονται πιστεύω ακράδαντα πως θα αναγκάσουν την ΠΑΕ να αναζητήσει μεγαλύτερη τροπαιοθήκη, για να χωρέσει αυτά που η ομάδα θα κερδίσει στους αγωνιστικούς χώρους!  

Οι οιωνοί είναι ξεκάθαροι: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ και αυτό μόνο όσοι έχουν προβλήματα όρασης δεν το βλέπουν! Ο μεγάλος ΠΑΟΚ έγινε ο εφιάλτης των ομάδων του νότου, με την ΑΕΚ 2014 να είναι η πρώτη που γεύτηκε την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ μας! Αυτό το 3 στα 3 τα λέει ΟΛΑ! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...