Περί τελικού ο ... λόγος!

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, η χώρα μας πάει να διεκδικήσει μια παγκόσμια αρνητική πρωτιά!
Daimon4 Daimon4
Περί τελικού ο ... λόγος!

Σύμφωνα με τα πλάνα των ανευθυνο-υπευθύνων, υπάρχει ΚΑΙ η σκέψη ώστε ο τελικός του Κυπέλλου στις 11/5 να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ή με την παρουσία ελάχιστων θεατών στις εξέδρες του αχανούς ΟΑΚΑ ...

Δεν έχουμε δει πουθενά να συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς ο τελικός της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης αποτελεί για όλες τις χώρες του πλανήτη μια γιορτή! Τώρα αν η πολιτεία ΑΔΥΝΑΤΕΙ να "ελέγξει" στο -κατά τα άλλα- ασφαλές ΟΑΚΑ τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες του, τότε το θέμα πάει αλλού και έχει να κάνει με δική της δυσλειτουργία και μόνο με αυτό!

Ουσιαστικά παραδέχεται πως δεν μπορεί να κοντρολάρει τους λίγους, όπως άλλωστε συνέβη πριν λίγα χρόνια στον τελικό του Πανθεσσαλικού, με την ευθύνη στα τότε επεισόδια να βαρύνει 100% την αστυνομία που επέδειξε μια απίστευτη ολιγωρία, μια μοναδική αδράνεια να κλείσει τον μοναδικό δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων!

Δεν είναι λύση το "κεκλεισμένων", αντίθετα είναι τρελό πισωγύρισμα με την εικόνα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας να διαπομπεύεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης! Αν όμως τελικά αυτός/αυτοί που διαφεντεύει/ουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, πάρουν μια τέτοια τραγική απόφαση, δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να γίνει και πάλι ο τελικός στο ΟΑΚΑ, καθώς ο μύθος του ασφαλούς γηπέδου θα έχει καταρριφθεί!

Το λογικό είναι να αναζητηθεί γήπεδο το οποίο θα είναι ουδέτερο και για τις δύο ομάδες και όχι να γίνει στην έδρα της "χάρτινης", ικανοποιώντας επιθυμίες των παραγόντων της!  

    

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...