Επιλογές που σηκώνουν πολλή κουβέντα!

Και ξαφνικά και πάλι στον δρόμο μας ο ... Τσαμούρης! Ένας διαιτητής που μας είχε παίξει στη Λαμία και τα έκανε κυριολεκτικά μαντάρα, επιλέχθηκε να σφυρίξει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Daimon4 Daimon4
Επιλογές που σηκώνουν πολλή κουβέντα!

Μέλος του συνδέσμου διαιτητών ... Πειραιά, κλήθηκε να διαιτητεύσει το δυσκολότερο - θεωρητικά πάντα- παιχνίδι μας ως το τέλος του πρωταθλήματος. Η επιλογή της ΚΕΔ αιφνιδίασε σίγουρα τους περισσότερους από εμάς δημιουργώντας εύλογα απορίες!

Μια επιλογή που πράγματι σηκώνει πολλή κουβέντα, μιας και οι καιροί είναι περίεργοι, ενώ οι τρικλοποδιές που προσπαθούν να μάς βάλουν αναγκαστικά τελειώνουν, καθώς δεν έχουν και πολλά χρονικά περιθώρια πλέον! Αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά αυτοί που κινούν τα νήματα και παίρνουν τις αποφάσεις!

Όμως πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική στο να σφυρίξει ο Τσαμούρης αναμέτρησή μας. Σίγουρα αυτό το ήξεραν και όσοι τον επέλεξαν, όμως το ότι ο τύπος είχε δημιουργήσει πολλά θέματα στο Λαμία - ΠΑΟΚ, δεν τους άγγιξε! Πάμε να παίξουμε την 25η αγωνιστική και ήδη στα social media υπάρχει τεράστια δυσπιστία προς το πρόσωπό του!

Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Βλέπει να έρχονται και να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές, πραγματικές μετριότητες, να τα κάνουν "σαλάτα" σύμφωνα με τη λαϊκή αργκό και τώρα βλέπει και τον ... Πειραιώτη Τσαμούρη να ετοιμάζεται να σφυρίξει και πάλι αγώνα μας.

Καταστάσεις που μόνο προβληματισμό προκαλούν και πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο Τσαμούρης, αλλά και οι βοηθοί του, στον σαββατιάτικο αγώνα μας.

Τα υπόλοιπα ... μετά το παιχνίδι!

Υ.γ. Το βιολί βιολάκι η ΚΕΔ, συνεχίζει να σφυρίζει ο Κομίνης σαν να μην τρέχει/έτρεξε τίποτε...

 

 

     

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...