Πότε θα ανοίξουν τα μικρόφωνα στην Τούμπα;

Στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ, η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Τούμπα, ειδικά όταν είναι γεμάτη, υπάρχουν στιγμές που είναι κυριολεκτικά μαγική!
Daimon4 Daimon4
Πότε θα ανοίξουν τα μικρόφωνα στην Τούμπα;

Όλος ο κόσμος στο πόδι αποθεώνει την ομάδα και δημιουργεί εκείνη την μοναδική ατμόσφαιρα που καταξίωσε το ιστορικό μας γήπεδο σαν τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ναό της χώρας και έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη!

Αυτήν την αύρα που απολαμβάνουμε όσοι είμαστε στο γήπεδο, το συνδρομητικό κανάλι δεν τη μεταφέρει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ στα σπίτια όσων παρακολουθούν τα παιχνίδια από την τηλεόραση! Ο ήχος που περνάει μέσα από τις τηλεοράσεις είναι πολύ χαμηλής έντασης, τα συνθήματα αχνοακούγονται, θαρρείς και η μετάδοση γίνεται μέσα από ένα ηχομονωμένο στούντιο!

Αντίθετα στα εκτός έδρας ματς, εκεί όπου η παρουσία μας είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με την Τούμπα, εκεί τα μικρόφωνα ως δια μαγείας ανοίγουν και το γεγονός προκαλεί μεγάλη εντύπωση! Τι φοβούνται οι υπεύθυνοι του συνδρομητικού; Μήπως και η ένταση και το πάθος που ξεχειλίζει -ιδιαίτερα φέτος- δημιουργήσει νέους οπαδούς του Δικεφάλου!

Το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, ήθελα από καιρό να γράψω κάτι τέτοιο και η αφορμή δόθηκε στις τελευταίες δύο μεταδόσεις, η μία της Nova και η άλλη της ΕΡΤ. Από τη μια το ματς με τον γάβρο, όπου περισσότεροι από 30.000 οπαδοί  δημιούργησαν μια πολύ δυνατή κερκίδα που όμως δεν έφτασε όπως έπρεπε στις τηλεοράσεις και από την άλλη το ματς με τον Απόλλωνα, όπου φρόντισαν να ανοίξουν τα μικρόφωνα και οι σχετικά λίγοι οπαδοί του ΠΑΟΚ να ακούγονται περισσότερο από ότι οι 30.000 στο ματς με τον θρήνο!

Προσωπικά όσο και αν έστυψα το μυαλό μου δεν κατάφερα να βρω κάποια πιο πειστική απάντηση, πέραν από το ότι ... τίποτε τελικά δεν είναι τυχαίο! Ανοίξτε επιτέλους τα μικρόφωνα, να γουστάρουν και οι εκατοντάδες χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες που παρακολουθούν τις μεταδόσεις σας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!        

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...