Κρατήστε στην Τούμπα τον παικταρά!

Η προσφορά στην ομάδα ... τεράστια! Μαζί με τον Κρέσπο έχουν συνθέσει ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα της ιστορία του Δικεφάλου!
Daimon4 Daimon4
Κρατήστε στην Τούμπα τον παικταρά!

Πραγματικά χαίρεσαι να τον βλέπεις να απλώνει το παιχνίδι του στο κέντρο της άμυνας, μα πιο πολύ από όλους μας, χαίρεται ο ... Πασχαλάκης που έχει μπροστά του αυτό το πραγματικό ποδοσφαιρικό θηρίο να τον βοηθάει αφάνταστα στο να κρατάει τα δίχτυα μας ανέπαφα! 

Ένας χαλκέντερος κεντρικός αμυντικός, που όσο καιρό είναι στην Τούμπα δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα, αντίθετα ακόμη και τώρα που είναι μετέωρος αναφορικά με το θέμα του συμβολαίου του, τα δίνει ΟΛΑ σε κάθε αγωνιστική, απέναντι σε αντίπαλους επιθετικούς τους οποίους "καταβροχθίζει" αμάσητους. Όπως άλλωστε συνέβη και στο χτεσινό (10/2) ντέρμπι της Τούμπας...

Ο λόγος για τον Φερνάντο Βαρέλα, τον οποίον πραγματικά θα ήθελα να τον βλέπω να αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια με την ασπρόμαυρη φανέλα! Διαβάζω πως επιτέλους υπάρχει κινητικότητα γύρω από το θέμα του και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί, όπως επίσης είναι σίγουρα προς τη θετική κατεύθυνση το ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει ο μεγαλομέτοχος προσωπικά!

Και όταν ο Ιβάν αναλαμβάνει κάτι προσωπικά, έχει τον τρόπο και αποδεδειγμένα το διεκπεραιώνει! Οι σεζόν που ακολουθούν θα είναι σίγουρα μεγάλες σε ... μήκος, με πολλά παιχνίδια στα πόδια των παικτών μας και ένας Βαρέλα σαν κι αυτόν που βλέπουμε ΚΑΙ φέτος στα γήπεδα είναι κάτι παραπάνω απαραίτητος στο ρόστερ!

Υ.Γ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ούτε τον γνωρίζω προσωπικά ούτε φυσικά με γνωρίζει! Μάτια έχω -όπως και όλοι μας- και βλέπω/ουμε!   

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...