Άστους να ονειρεύονται ... μπάχαλα!

Αγωνιστικά γνωρίζουν και οι ίδιοι  πάρα πολύ καλά πως δεν έχουν τύχη στην Τούμπα! Καμία απολύτως τύχη!
Daimon4 Daimon4
Άστους να ονειρεύονται ... μπάχαλα!

Διαβάζοντας στα forum (κυρίως), αλλά και τις φίλα προσκείμενες σε αυτούς ιστοσελίδες, διαφαίνεται πως τις ελπίδες τους τις έχουν εναποθέσει στην τακτική που μας απέδειξαν πέρσι ότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά! Την μπαχαλοποίηση, τις προκλήσεις και όλα αυτά που φέρνει ο νους μας συνειρμικά κάθε φορά που αναφέρουμε το όνομα αυτής της μισητής ομάδας! Μισητή όχι μόνο για εμάς αλλά και για  όλους τους πραγματικούς φιλάθλους, που έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και βλέπουν!

Ο γάβρος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως με κάθε τρόπο θα προκαλέσει, ποντάροντας σε εξωαγωνιστικές επιτυχίες του! Τακτικές γνωστές και δοκιμασμένες! Έργο χιλιοπαιγμένο και μάλιστα με ... επιτυχία! Το θέμα βέβαια είναι το πώς αντιδρούμε εμείς! Εμείς που πήραμε πέρσι ένα πολύ καλό μάθημα, μετά το πάθημα με το υποτιθέμενο χτύπημα στον Γκαρθία. Ένα μάθημα που το πληρώσαμε πανάκριβα, επειδή ένας συνοπαδός (από τους 30.000 που γεμίσαμε την Τούμπα) έδωσε την αφορμή στους "καθηγητές της υποκρισίας" να την κοπανήσουν από ένα γήπεδο από το οποίο γνώριζαν πως θα τσιμπούσαν τουλάχιστον μια τριάρα!

Πριν λίγες μέρες διάβασα για μία από τις τελευταίες μεταγραφές τους, έναν "παλαίμαχο" παίκτη, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί παλιότερα σε στοιχηματικό σκάνδαλο (αθωώθηκε τελικά) και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την επιλογή! Σήμερα διαβάζω πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα είναι στην αποστολή της Τούμπας!

Δε μου αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας, αλλά επειδή άρχισαν ήδη πολλά να λέγονται δεξιά και αριστερά, αυτόν ας τον προσέξουμε (με την παντελή αδιαφορία μας βέβαια!) κατιτίς παραπάνω! Έχει προκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν με το παιχνίδι του στα χρόνια που μεσουρανούσε η "παράγκα", είναι γνωστές οι οπαδικές του προτιμήσεις, οπότε έχει επιπλέον λόγους να προσπαθήσει να κάνει σκηνικά στην Τούμπα! Συν τοις άλλοις είναι και στο τέλος της ... καριέρας του! Τον αγνοούμε συστηματικά, σαν να μην υπάρχει! Και αυτόν αλλά και όποιον άλλον προσπαθήσει να φέρει τα πάνω κάτω! Μένουμε όσο πιο μακριά γίνεται, άπαντες! Οπαδοί, παίκτες, διοίκηση! 

Προστατεύουμε την ομάδα και δεν ασχολούμαστε καθόλου με οτιδήποτε θα μπορούσε να της κάνει κακό και να της στερήσει αυτό που όλοι μας λαχταρούμε! Δε δίνουμε το παραμικρό πάτημα σε αυτούς που ονειρεύονται μπάχαλα! Τους ταπεινώνουμε εντός των τεσσάρων γραμμών και τέλος!

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...