Δείτε ποιοι ... "κλαψουρίζουν"!

Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες ώρες με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος από την 15η αγωνιστική του...
Daimon4 Daimon4
Δείτε ποιοι ... "κλαψουρίζουν"!

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Λίγκας, η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League θα διεξαχθεί στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μία εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καθώς και τα απανταχού φερέφωνά τους, σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, βγήκαν δεξιά και αριστερά και κλαψούρισαν/ίζουν ατέλειωτα, καθώς το παιχνίδι στην Τούμπα θα το δώσουν στις 17/2 και όχι στις 10/2, κάτι που σημαίνει πως θα ανέβουν στη Θεσσαλονίκη για να παίξουν με τον ΠΑΟΚ, προερχόμενοι από εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ντιναμό.

Αυτή ακριβώς είναι η ένστασή τους, γιατί κατά τα άλλα αυτή τη φορά φαίνονται διατεθειμένοι να έρθουν για να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι αποφεύγοντάς το, όπως συνέβη κατά το προηγούμενο πρωτάθλημα, όταν και είδαμε εκείνη την αλήστου μνήμης φαρσοκωμωδία εκ μέρους τους, με τις ευλογίες του Αρετόπουλου (αλήθεια που εξαφανίστηκε αυτή η ψυχή!).

Ρίχνοντας μια ματιά στα πεταχτά και χωρίς να χρειαστεί να ξεψαχνίσουμε ιδιαίτερα τα κιτάπια μας, θα πάμε στη σεζόν 2011-2012, όταν ο ΠΑΟΚ του Μπόλονι στις 29/9/2011 αγωνίστηκε εκτός έδρας με την Ρούμπιν Καζάν και τρεις μέρες αργότερα (μετά από πολύωρο ταξίδι επιστροφής) στις 2/10/2011 με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας (Πέμπτη - Κυριακή).

Λίγες μέρες αργότερα στις 3/11/2011 ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε Ιρλανδία για τον ματς με την Σάμροκ Ρόβερς και επιστρέφοντας αντιμετώπισε στις 6/11/2011 εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης (πάλι Πέμπτη - Κυριακή).

Τα παραπάνω παραδείγματα δε είναι τα μοναδικά, σίγουρα υπάρχουν κι άλλα πολλά, όμως τότε αυτοί που σήμερα φωνάζουν τα έβλεπαν όλα καλά! Δεν τους απασχολούσε το θέμα, καθώς η κατάσταση τους βόλευε αφάνταστα!

Όσο για τους συμπαραστάτες που βρήκαν στην πρόταση που κατέθεσαν στη Λίγκα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από την 16η αγωνιστική, όλοι είδαμε ποιοι στάθηκαν δίπλα τους! Μάτια έχουμε, νοημοσύνη υπάρχει μπόλικη, χωριό που φαίνεται ... κολαούζο δε θέλει!

ΥΓ. Κάντε ομάδα που να κερδίζει τις Κυριακές, μετά από ευρωπαϊκά ματς τις Πέμπτες!   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...